Dum07122020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Sanatate

Cum poti arde mai multe calorii in timp ce mergi. Cel mai simplu truc!

arzi caloriii hhhjh

Daca nu apuci sa faci alt tmp de miscare, in afara de mersul pe jos, foloseste urmatorul truc pentru a beneficia la maximum de efectele plimbarilor!

Rezultatele unei cercetari recente au aratat ca un mers mai rapid poate ajuta la stimulrea metabolismului, respectiv la arderea mai rapida a caloriilor.

Mai exact, schimbarea vitezei in timpul mersului  creste numarul caloriilor arse

Citește mai departe...

Sistemul de sănătate din România se află pe ultimele locuri din UE la aproape toate criteriile

medicii

"Sistemul de sănătate din România se află pe ultimele locuri din Uniunea Europeană pe aproape toate criteriile. Şi la investiţii, şi la cheltuieli pe cap de locuitor şi la indicatorii de

Citește mai departe...

Franța caută kinetoterapeuți români. Vezi ce condiții trebuie îndeplinite

franta kineto

O firmă românească de plasare a forței de muncă recrutează 15 kinetoterapeuți din România care să lucreze la angajatori francezi.

Își pot depune CV-urile kinetoterapeuți cu studii finalizate

Citește mai departe...

EXCLUSIV! Florin Salam a fugit din Romania! S-a ascuns intr-o clinica din Austria! Nu se mai intoarce in tara pana anul viitor! Detalii incredibile despre motivele care au stat la baza deciziei socante luate de artist!

salam regheton

O veste soc circula de cateva zile in tagma manelistilor. Regele lor, Florin Salam, s-ar fi retras la un centru de tratament si odihna din muntii Alpi si nu va mai canta in tara pana anul

Citește mai departe...

Octombrie-Lupta împotriva cancerului la sân

WP 20151011 00 53 37 Pro

Incepand cu data de 10.10.2015 pana in data de 30.10.2015, clădirea Centrului de Cultură Urbană Cazino va fi iluminată în roz, marcând „Octombrie - lupta împotriva cancerului la sân”

Citește mai departe...