Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Ozana Barabancea, în pericol! Are probleme mari după ce a slăbit 40 de kilograme: „Organismul meu refuză…”

Ozana Barabancea, în pericol! Are probleme mari după ce a slăbit 40 de kilograme: „Organismul meu refuză…”

ozanaOzana Barabancea a fost invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars și îndrăgita artistă și prezentatoare TV a vorbit deschis despre cum s-a schimbat viața ei de când și-a făcut operația la stomac, dar și cu problemele cu care se confruntă după această decizie.


Vedeta arată spectaculos după ce a slăbit 40 de kilograme, însă ea recunoaște că plătește un preț uriaș pentru decizia de a-și opera stomacul, iar uneori trece prin adevărate chinuri din cauza operației, uneori punându-se chiar ea în pericol. Ozana susține că a învăţat treptat ce alimente nu suportă organismul său și încearcă pe cât de mult poate să le evite, însă uneori se întâmplă să uite că s-a operat și atunci are dureri incredile.

„Organismul meu refuză anumite alimente! Este important să mă menţin. Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Mâncam puţin. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Trebuie să faci ascultare. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână, greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este doamne fereşte, nu! Vinete cu maioneză, nu! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine”, a povestit Ozana Barabancea, la Antena Stars.
Ozana Barabancea a mărturisit că trebuie să facă zilnic sport, pentru că altfel este foarte slăbită.

„Sportul e de bază! Dimineaţa un sfert de oră, exerciţii de kinetoterapie, fac, obligatoriu pentru că altfel sunt… nu numai slabă, ci slăbită.  Am fost într-un pelerinaj şi am mers 11 kilometri de mers pe jos, dacă nu făceam exerciţiile fizice de dimineaţa la 7 eram legumă. Am şase exerciţii pe care le fac în decurs de 20 de minute, aceleași în fiecare zi, în aceeași ordine. Sunt exerciţii pentru spate şi pentru picioare și sunt  obligatoriu. Şi rugăciunea este zilnică! E ca respiraţia! În maşină, ne rugăm! Cum avem puţin timp liber, ne rugăm!”, a mai spus Ozana Barabancea.  sursa Liberatea.ro

Stiri mai vechi: