Roata Faget, atmosfera de familie si rasfat cu meniu ardelenesc
- Detalii
- Categorie: Interviuri
- Publicat: Joi, 25 Ianuarie 2018 15:31
- Scris de Cristina Vasiu Dordea
- Accesări: 4719
Situate intr-o oaza de liniste si aer curat, Pensiunea si restaurantul Roata Faget se afla la doar 10 minute de centrul orasului, fiind alegerea potrivita pentu relaxare, odihna si o masa copioasa in stil ardelenesc.
Fiind partener Food Mania, mese gratuite, restaurantul Pensiunii Roata Faget isi asteapta clientii cu o serie de oferte culinare, pe baza tichetelor din brosura.
Restaurantul si terasa de vara atrag iubitorii de preparate traditionale ardelenesti si preparate din carne de vanat, acestea fiind disponibile atat zi de zi cat si pentru evenimente speciale organizate in cadrul pensiunii. Cei mai tineri oaspeti sunt asteptati cu patuturi, meniuri speciale pentru copii si un loc de joaca special amenajat.
Micul dejun
Asigura o masa in stil traditional ardelenesc, cu produse locale si preparate traditionale.
"Veti regasi intotdeauna paine de casa, carnati afumati, slaninuta afumata, sunculita taraneasca, telemea si cascaval de casa impreuna cu salata de vinete, zacusca, dar si alte preparate. Venind in sprijinul producatorilor locali, veti fi serviti cu legume de gradina de sezon. Nu lipseste nici tuica de prune, de casa".
Meniul restaurantului
Restaurantul pensiunii Roata Faget este locul ideal pentru o petrecere privata, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante. Va vor incanta aromele traditionale, preparatele speciale la grill sau carnea de vanat.
Platourile sunt alcatuite astfel incat sa multumeasca cat mai multe gusturi, continand preparate pentru mai multe persoane. La baza se afla carnea de porc si de pui.
In meniul complex se gasesc preparate din carne de porc, vita, pasare (pui si rata) si peste (pastrav si somon).
Gustarile reci contin platouri de branzeturi, platou taranesc, salata de vinete sau bruschete.
Gustarile calde sunt alcatuite din mamaliguta cu branza, camembert la gratar sau cas pane.
Din meniu nu lipsesc ciorbitele si supele traditionale precum ciorba de burta sau chiar supa de taitei.
Pentru a fi cat mai diversificat, meniul a fost imbogatit cu paste (carbonara, milaneze...) si salate (greceasca, cu piept de pui sau cu ton).
Garniturile contin cele mai des folosite legume in bucataria romaneasca: varza, cartof, ciuperci, dar si orez.
Deserturile va vor incanta in mod special. veti putea alege intre papanasi, clatite, inghetata sau chiar gomboti cu prune.
Terasa de vara
Contine pe langa spatiul de luat masa si noul teren de joaca destinat celor mai mici vizitatori, pentru a asigura reusita unei iesiri perfecte in familie.
Pensiunea
Sunt amenajate pentru oaspeti 11 camere duble spatioase si un apartament generos, dotate cu pat matrimonial/twin cu saltea profesionala hoteliera, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si terasa.
Apartamentul este compus din doua camere duble, oferind spatiu de cazare pentru 4 adulti sau pentru o familie cu mai multi copii.
Alte servicii
Nunti
Va punem la dispozitie o sala pentru organizare de nunti cu o capacitate de 180 de locuri , o locatie superba, potrivita atat pentru nunti de zi cat si pentru nunti de noapte.
Conferinte
Sala de conferinte are o capacitatea de maxim 45 locuri, pentru sustinerea unor proiecte, prezentari, intalniri de afaceri, petreceri de companie sau team-buildinguri, asigurandu-va tot suportul si logistica necesara.
Articole similare:
Stiri noi:
Stiri mai vechi:
- Peste 16.000 de locuinte noi in Floresti, in ultimii 10 ani - 15/01/2018 11:14
- Hugo City, un ambient placut, pentru o masa gustoasa in orice moment al zilei - 22/12/2017 19:37
- Hugo The Office, un concept inedit in peisajul restaurantelor din Cluj-Napoca - 22/12/2017 19:19
- Caro Vintage Club - munca si perseverenta aduc succesul in afaceri - 17/12/2017 09:26
- Theodora Golf Club, cand pasiunea intalneste excelenta - 10/12/2017 08:54
- Restaurant Rod - dor de origini romanesti. Seara de degustare de meniu cu Angie, finalista "Chefi la cuţite" - 28/11/2017 19:35
- Marian Dumitrache, despre mentoratul in afaceri - 22/11/2017 13:26
- „La Dolce Vita” - brand clujean cu traditie italiana - 16/11/2017 13:06
- Restaurantul Indian Indigo - o bucatarie vasta, care imbina gusturi si arome de neegalat - 08/11/2017 12:20
- iQuest: un nou sediu in Cluj-Napoca si o afacere cu dezvoltare continua - 01/11/2017 09:38
- Lorand Soares Szasz: IMM-urile din România au probleme de echipă, productivitate și marketing - 29/05/2017 13:52
- RE/MAX, tranzacții în valoare de 100 milioane de euro în 2016 - 20/03/2017 13:36
- Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants investesc 500.000 de euro în Narcoffee Roasters, o rețea de cafenele de specialitate - 23/02/2017 17:38
- SMARTREE: Recrutarea în 2017 – rapidă, tot mai socială, adaptată contextului tehnologic și „millenialilor” - 17/01/2017 19:41
- INTERVIU România rurală din secolul al XIX-lea: „Din 100 de copii care mureau, 95 puteau fi salvaţi. Ţăranul? Un nenorocit. În stare pură“ - 28/04/2015 06:38