Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse Veste bună pentru toţi clienţii RCS-RDS

Veste bună pentru toţi clienţii RCS-RDS

filme-pe-telefonRCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, a introdus în grila Digi Online pentru Android și iOS televiziunile AXN, AXN White, AXN Black și AXN Spin.

Televiziunile AXN, AXN White, AXN Black şi AXN Spin au fost adăugate în grila aplicaţiei pentru Android şi iOS a Digi Online. Cele patru televiziuni deţinute de Sony Pictures Television se regăsesc în această aplicaţie în categoria "Filme". În versiunea pentru web a Digi Online, aceste patru canale AXN nu a fost deocamdată adăugate. Platforma Digi Online a fost lansată la finele anului 2013. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii vor avea acces la informaţie oriunde, 24 din 24 de ore.

Astfel abonaţii RCS&RDS pot urmări pe orice dispozitiv mobil, tabletă, telefon, laptop, peste 50 de canale printre care, Digi Film, TV 1000, National Geographic, History, BBC Earth, Discovery, TLC, Paprika, Disney Junior, UTV, Europsort, TVR1, HBO etc. Accesul la canalul HBO în aplicatia Digi Online este disponibil abonaţilor la serviciul Digi TV cu extraopţiunea HBO activă.
Aplicaţia este disponibilă Gratuit pentru abonaţii RCS & RDS care au contractat şi televiziune şi internet fix şi poate fi accesată de pe dispozitive conectate la reţeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea conţinutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe rcs-rds.ro. RCS & RDS este lider pe piata din România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online şi Digi Play. sursa: capital.ro