Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Evenimente Bucureşti: Concert - Alina Eremia&Grasu XXL!

Bucureşti: Concert - Alina Eremia&Grasu XXL!

alina-eremiaDupa ce toate single-urile Alinei Eremia au ajuns în topurile radiourilor din Romania, artista se pregateste, asa cum era firesc, sa lanseze primul material discografic din cariarea sa.

Albumul numit 360, va fi lansat pe 1 noiembrie la ora 19:30, in cadrul unui eveniment la Fratelli Lounge Bucuresti. Printre invitatii sai se vor regasi si nume mari din industrie cu care a colaborat precum Cornel Ilie si Grasu XXL.

Alina Eremia va lansa albumul 360 la scurt timp dupa ca a dezvaluit cel mai recent single, "Imi dai curaj",o colaborare neasteptata cu Grasu XXL prin care si-a surprins publicul.

Alina Eremia feat. Grasu XXL: https://www.youtube.com/watch?v=DIItZbSqQXg

Realizat intr-un cadru minimalist, videoclipul piesei pune in valoare puterea cuvintelor si sentimentelor pe care cei doi artisti le-au pus pe hartie. Alina Eremia si Grasu XXL au filmat timp de 16 ore in Bulgaria, intr-un monument istoric geometric.


“Imi dai curaj” este extras de pe viitorul album al Alinei Eremia, 360, album ce va fi lansat pe 1 noiembrie in format fizic si digital.

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate de pe retelele BLT.ro (https://www.blt.ro/concert-alina-eremia.html), pe MyTicket.ro (https://www.myticket.ro/ro/evenimente/221/alina-eremia-1-noiembrie-2017-fratelli-bucuresti.html), pe eventim.ro (http://www.eventim.ro/ro/bilete/alina-eremia-lansare-album-bucharest-fratelli-studios-476597/event.html)