Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Evenimente „Emoţii de toamnă” - Spectacol de romanţe şi muzică de café-concert!

„Emoţii de toamnă” - Spectacol de romanţe şi muzică de café-concert!

afis-romante-emotiiCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Orchestra Profesionistă „Cununa Transilvană” – dirijor profesor Ovidiu Barteș, organizează joi, 28 septembrie 2017, un spectacol de romanţe şi muzică de café-concert, „Emoţii de toamnă”.

Evenimentul va avea loc în incinta sălii de spectacole Auditorium Maximum a Casei Universitarilor din Cluj-Napoca, începând cu ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Invitaţii evenimentului sunt nume sonore precum: Traian Jurchela, un binecunoscut și îndrăgit interpret de romanțe și de muzică populară bănățeană, tenorul și contrabasistul clujean Alexandru Mânzat, alături de Rodica Pop Seling, Georgeta Plută, Cătălin Nistor și Adriana Irimieș.


De asemenea, soliştii instrumentişti, membri ai orchestrei „Cununa Transilvană”, vor încânta publicul cu piese de cafè concert: Ovidiu Barteş, Veronica Costantin şi Andrei Oșan. Invitat în recital este și tânărul instrumentist Ștefan Dorin Nemeș.


Conducerea muzicală îi aparţine dirijorului Ovidiu Barteş, iar concertul va fi prezentat de îndrăgiții moderatori de radio Alexandra Andereş şi Grigore Sâmboan.
Este deja o tradiție ca în fiecare toamnă, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj să ofere iubitorilor acestui gen muzical momente deosebite, emoționate, prin repertoriul abordat de membrii orchestrei „Cununa Transilvană”,  alături de invitați.

Spectatorii vor fi purtați, pe acorduri de vals și rumba, la Paris, Veneția și New-York, dar se vor bucura și de creațiile clasice ale genului, precum: „Inimă, de ce nu vrei să-mbătrânești?”, „Mi-a bătut în poartă fericirea”, „Dorința” și multe altele.