Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News Servicii Craiova: Zacaria dezvoltă Primul Parc Industrial Privat!

Craiova: Zacaria dezvoltă Primul Parc Industrial Privat!

industrial-park22 septembrie 2017, Craiova: Lucrările de construcție ale noului parc de afaceri din Craiova sunt în desfășurare, urmând ca primii 10.000 m2 de spațiu industrial să fie predați până la sfârșitul anului, a anunțat dezvoltatorul imobiliar Zacaria.

Southern Industrial Park  va avea o suprafață totală de 43.000 m² de spații industriale de clasa A, complet echipate pentru activități de depozitare, logistică, cross-docking sau producție.
Southern Industrial Park, localizat în Craiova, este prima investiție a Zacaria în partea de Sud a țării și vine ca răspuns la cererea tot mai mare din zonă pentru spații industriale premium.


Prima fază de dezvoltare are termen de finalizare începutul anului viitor și este reprezentată de construcția unei hale cu o suprafață totală de 33.000 m2, ce va putea găzdui afaceri cu obiecte de activitate diferite, de la depozitare, producție, logistică până la diverse servicii.


Clădirea este construită după cele mai înalte standarde și fiecare spațiu închiriat va beneficia de utilități contorizate individual (gaz, apă, electricitate), birouri, facilității sanitare, uși industriale automatizate, parcare privată, sistem de monitorizare CCTV și control acces. Fiecare modul urmează să fie configurat după nevoile specifice clientului.


“Southern Industrial Park reprezintă una dintre cele mai importante investiții pentru Zacaria, iar decizia de dezvolta acest parc a venit în urma cerințelor clienților. În cei 43.000 m2 de spații industriale moderne, clienții noștri vor beneficia de unități amenajate la cheie și personalizate după cerințele proprii, la cele mai înalte standarde de calitate, dar menținând valoarea chiriei la cote accesibile. Spațiile vor fi compartimentate la cerere, în unități de minim 500 m2. Primii clienți și-au rezervat, deja, spații în noua hală”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări.  


Southern Industrial Park a fost achiziționat în 2015 și ocupă o suprafață totală de 100.000m². Situat lângă fabrica Ford, pe strada Henry Ford, parcul oferă acces rapid către Pitești, București și granițele cu Bulgaria și Serbia.

Stiri mai vechi: