Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Social Sibiu: incă 24 de străzi de pământ au fost redate traficului complet modernizate

Sibiu: incă 24 de străzi de pământ au fost redate traficului complet modernizate

În luna august s-au încheiat lucrările de modernizare a 24 de străzi de pământ din cartierele sibiene. “Anul acesta Primăria gestionează peste 50 de șantiere dintre care două – mă refer la reabilitarea cartierelor Hipodrom II și Valea Aurie – reprezintă ansamble întregi de străzi, alei, parcări și zone verzi. Până în prezent au fost finalizate 34 de străzi și sper că locuitorii acestora să fi uitat deja de neplăcerile cauzate de existența șantierelor și să se bucure de confortul unor străzi asfaltate. Bineînțeles că vom continua lucrările aflate în curs pe celelalte străzi, conform contractelor încheiate, deoarece ne dorim să finalizăm cât mai multe înainte de venirea iernii.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În perioada 16 – 23 august s-au încheiat și s-au recepționat lucrările pe următoarele străzi:

În zona Lupeni: Porumbeilor, Rândunelelor, Anul 1907, Armoniei, Traian

În zona Obor - Viitorului: Berzelor, Gh. Șincai, Sălciilor, Oltului, Octavian Smigelschi, Călan

În cartierul Țiglari: Ulmului, Zugravilor, Zidarilor

În zona Piața Cluj: General Bălan, Narciselor, Ion Pop Reteganu, Păltiniș, Carpaților și Margaretelor

În cartierul Lazaret: Turgheniev, Balanței (între Laminorului și Nicovalei), Laminorului, Plevnei

Pe aceste străzi au fost realizate lucrări la rețelele de utilități, a fost amenajat carosabilul și trotuarul, dar și zone verzi și spații de parcare acolo unde spațiul a permis.