Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home Business Business News Auto Mesajul Politiei pentru șoferii care se plâng de controalele din trafic.

Mesajul Politiei pentru șoferii care se plâng de controalele din trafic.

 politia-rutiera-controlDin ce în ce mai multi șoferi se plâng de controalele tot mai dese ale Politiei Rutiere.

Însă, agentii rutieri au postat un mesaj explicativ, pe site-ul Politiei Române, prin care vor să dea de înteles că vor binele conducătorilor auto, dar și a familiilor acestora, nu să îi “vâneze” cu radarele sau îi amendeze. În concluzie… doar cine greseste, plăteste!“Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Politiei Române, îti cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că tinem la tine si la familia ta. Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vesti proaste.

Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în sigurantă, acolo unde îsi doreste. Îti mărturisim că dorinta fiecărui politist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi. Pentru că avem încredere în tine că te poti purta pe șoselele din România la fel cum te porti în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”, este mesajul politistilor pentru soferii revoltati.

Sursa: libertatea.ro

Stiri mai vechi: