Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Fata lui Boureanu s-a împăcat cu «mama vitregă»

Fata lui Boureanu s-a împăcat cu «mama vitregă»

Părinţii sunt în război pentru custodia ei, însă, în timp ce Cristi şi Irina Boureanu îşi ascut săbiile, Ioana se bucură de momentele frumoase alături de “mama vitregă”. Laura Dincă a scos-o la mall pe adolescentă şi i-a oferit un buchet de flori.

La 23 martie, foştii soţi Irina şi Cristi Boureanu urmează să se dueleze din nou, la Judecătoria Sectorului 6, pentru fiica lor Ioana. Fosta nevastă a solicitat pensia alimentară de 9.000 de lei şi custodia exclusivă, însă s-ar putea ca aceasta să aibă parte de o decizie surpriză.

Motivul? Ioana a reluat legătura cu tatăl şi iubita acestuia şi se înţeleg la fel ca în vremurile bune, aşa că fata ar putea să-şi dorească să locuiască din nou la domnul Boureanu.

Dovadă sunt şi imaginile surprinse de fotoreporterii Click! chiar de 1 martie. Ioana şi Laura Dincă şi-au dat întâlnire într-un mall din nordul Capitalei. Extrem de elegante, cele două fete s-au îmbrăţişat iar “mama vitregă” i-a oferit fiicei lui Boureanu un buchet de flori din partea ei şi a tatălui, de mărţişor. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: