Ma08162022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Institutii Ministrul Justiției, despre o eventuală revocare a Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA

Ministrul Justiției, despre o eventuală revocare a Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA

Ministrul Justiției, despre o eventuală revocare a Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA 482Ministrul Justiției Tudorel Toader le-a spus jurnaliștilor, marți dimineață, înaintea ședinței CSM la care participă, că vor fi primii informați în cazul schimbării Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA.

Întrebat dacă ia în calcul o eventuală propunere de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcție, ministrul Tudorel Toader a răspuns: ”Vă asigur de faptul că veți fi primii informați despre o astfel de posibilitate”, arătând că încă nu s-au purtat discuții în acest sens.

Schimbarea șefei DNA din funcție vine în contextul deciziei de luni a Curții Constituționale care a arătat că Direcția Națională Anticorupție și-a depășit competențele atunci când a început anchetarea Guvernului Grindeanu pe tema unor acte normative.

Cu privire la proiectul de lege privind graţierea unor pedepse, Tudorel Toader a precizat că va răspunde după ce va vedea actul normativ.

"N-am văzut forma proiectului de graţiere din Parlament. După şedinţa de la CSM merg în Parlament şi văd şi eu proiectul. Nu mă exprim în abstract, ci mă exprim în concret, după ce îl văd vă voi răspunde", a adăugat ministrul. vezi mai multe...
sursa:antena3.ro

Stiri mai vechi: