Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home Actual Actual Politica Lia Olguta Vasilescu a fost ofertata sa se dezbrace pentru o revista pentru barbati!

Lia Olguta Vasilescu a fost ofertata sa se dezbrace pentru o revista pentru barbati!

"Intr-adevar, am primit un telefon..."! Reactia actualului Ministru al Muncii i-a lasat fara replica pe sefii publicatiei!

Lia Olguta Vasilescu a recunoscut ca a primit o oferta pentru a poza dezbracata. S-a intamplat in 2002, cand PSD-ista avea 27 de ani si intrase in Parlament.

Lia Olguta Vasilescu a reusit mereu sa atraga atentia, atat prin comportament cat si felul in care arata. Lia si-a facut „ucenicia” langa Corneliu Vadim Tudor, de la care a imprumutat spiritul combativ, iar fizicul l-a lucrat prin multe ore la sala de sport, ea fiind de multi ani practicanta de karate.

In 2002, cand Lia Olguta Vasilescu avea 27 de ani si devenise cea mai tanara parlamentara din Romania, Olguta a primit oferta de a se dezbraca in paginile unei celebre reviste pentru barbati. Se spune ca invitatia a fost dublata de o oferta financiara extrem de generoasa, intra fosta PRM-ista nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

„Intr-adevar, am primit un telefon de la Playboy, dar nu au mai apucat sa-mi spuna pentru ce suma sa pozez ca i-am refuzat inainte de a continua. Le-am spus ca eu nu sunt nici cantareata, nici actrita sau model sa apar in Playboy ci politician si nu voi poza niciodata pentru ei. Este totusi imaginea mea in joc! Am cel putin 70.000 de alegatori pe care nu am vrut sa-i dezamagesc. Am fost trimisa in Parlament sa fac politica, nu poze pentru revista Playboy sau alte publicatii de acest gen”, a spus Lia Olguta Vasilescu la vremea respectiva. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro