Mie08172022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Business Business News Companii The Woman: strategia liderilor de maine

The Woman: strategia liderilor de maine

Educatia este pilon esential in dezvoltarea comunitatilor, iar pentru dezvoltarea acestora este nevoie de modele de urmat si de formare continua. Pornind de la aceasta premisa, Conferinta de Leadership Feminin The Woman este un promotor al schimbarilor puternice in educatie. Tematica aleasa pentru aceasta editie, „Education, the power to change the world”, pune accent pe formarea liderilor de maine si dezvoltarea comunitatilor.

Eleanor Tabi Haller-Jorden, CEO The Paradigm Forum                

Invatarea continua este o baterie reincarcabila pentru leadership sustenabil si de impact; o zi fara invatare este o zi irosita” afirma Eleanor Tabi Haller Jorden, care militeaza pentru dezvoltarea spiritului civic in cadrul comunitatilor inca de la varsta de 17 ani.

Publicatii precum Wall Street Journal, Financial Times, BBC sau CNN au prezentat viata si cariera lui Eleanor, in prezent CEO al The Paradigm Forum, think-tank global in consultanta corporatista.

Formarea liderilor de maine trebuie sa inceapa de la varste fragede.

Maria Gheorghiu, Cofondator / Director executiv OvidiuRo

„Daca accesul la educatie nu se intampla in faze, poate fi prea tarziu pentru adulti. Lipsa oportunitatilor intelectuale, sociale si emotionale, duce la marginalizare si excludere sociala. Momentul pentru un impact real in viata unui copil, mai ales pentru cei care traiesc in saracie, trebuie sa se faca la o varsta frageda”.

Ludwik Sobolewski, CEO Bucharest Stock Exchange

Bucharest Stock Exchange sprijina initiativa The Woman prin prezenta lui Ludwik Sobolewski, CEO al institutiei in calitate de speaker al evenimentului. Sub conducerea lui Ludwik Sobolewski, Bursa din Varșovia a devenit lider al pieței de capital din Europa Centrală și de Est și s-a listat pe propria piață reglementată în 2010.

Schimbarea incepe cu tine si continua cu cei pe care ii educi!

Conferinta de Leadership Feminin The Woman include in 14 martie sesiuni de workshopuri desfasurate in sali paralele, iar in 15 martie vor avea loc prezentari si dezbateri.

Evenimentul se va incheia cu Gala Premiilor The Woman in cadrul careia 10 femei lider vor fi premiate pentru implicarea in proiecte care au adus un plus valoare comunitatii din care fac parte.

Stiri mai vechi: