Mie09302020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Valentina Pelinel a slăbit pentru Borcea cu program de armată

Valentina Pelinel a slăbit pentru Borcea cu program de armată

E frumoasă de la Mama Natură, însă este necesar să-şi întreţină formele cu sport şi cu o alimentaţie corectă, mai ales că a născut. Iată că la început de an, Valentina Pelinel a intrat în cantonamentul desfăşurat sub atenta îndrumare a profesoarei Luminiţa Nicolescu. În şase zile, eleva a dat jos trei kilograme.

Pelinel mănâncă sportul pe pâine, chiar dacă are dimensiuni de fotomodel. La 36 de ani îşi păstrează încă constituţia atletică şi nu zice ”nu”, atunci când Luminiţa Nicolescu, sau profa de sport a vedetelor, spune ”Hai să ne mişcăm”.

De când s-a întors din America, Valentina se antrenează în sala acesteia şi este prezentă la aproape toate cantonamentele pe care le organizează prin ţară, la munte şi la mare. De data aceasta, alinierea grupului de doamne a avut loc la munte, la Sinaia, într-un resort de lux, iar Valentina a fost însoţită de fiul ei, Milan, şi de bona lui.

Nu a fost o vacanţă cum ar crede unii, ci militărie în toată regula căci de vineri până miercuri profa a scos untul din ele, cu patru antrenamente pe zi, adică cinci ore de sport. Programul a fost strict, ca de armată, cu înviorarea la prima oră. ”La ora 8 dimineaţa, începeam cu alergare, exerciţii în aer liber timp de  o oră. După ora 9.00 luam micul dejun, care conţinea legume, crudităţi, fresh de grepfruit şi eventual un ou fiert sau cafea. Apoi mergeam cu toţii la hotel.  De la ora 11.00 la 12.30 mergeam la sala de fitness unde făceam exerciţii combinate, yoga, tae bo, apoi o oră de înot încontinuu,  în piscină. La ora 2-3.00 aveam prânzul.  Ou şi salată grecească, sau salată cu ton. Cine voia o supă, putea să-şi ia, însă nu trebuia să conţină făinoase. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: