Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Asta ar putea fi ADEVĂRATA BOMBĂ A LUI 2016! Ce se vorbeşte printre apropiaţii lor: de ce SPEAK a ”rupt-o” DEFINITIV cu fosta iubită! L-a vizitat în secret la penitenciar pe ”sponsorul” milionar?!

Asta ar putea fi ADEVĂRATA BOMBĂ A LUI 2016! Ce se vorbeşte printre apropiaţii lor: de ce SPEAK a ”rupt-o” DEFINITIV cu fosta iubită! L-a vizitat în secret la penitenciar pe ”sponsorul” milionar?!

Trecute-s vremurile când dansa în Ibiza, se iubea cu Liviu Vârciu sau câştiga o căruţă de bani din televiziune, până să fie concediată. Viaţa acestei vedete feminine pestriţe e tot mai grea, iar motivele pentru care Speak i-a dat papucii arată că e nevoită să recurgă la colaborări nu tocmai onorante ca să-şi menţină stilul luxos de viaţă.

 Ochii care nu se văd nici nu se uită (unii la ceilalţi)

Prezenţi amândoi la petrecerea Global Records de la Loft, Speak şi fosta lui iubită s-au ignorat total, ba chiar s-au evitat. Dacă Speak s-a întreţinut cordial cu Carla’s Dream, fosta a părut mult mai afectată, pe faţa ei citindu-se permanent o vină pe care doar ea şi Speak o ştiau. Sau cel puţin aşa credeau ei, că sunt singurii care ştiu.

Pentru că de acum ştim şi noi şi, astfel, află şi milioanele noastre de cititori. De ce se pare că Speak nu doreşte să mai comunice cu cea cu care era aproape de măritiş şi de ce până şi prietenii cu care a venit la party o priveau cam ”câş”, citiţi în cele ce urmează. Unul dintre motive. Că se pare că sunt mai multe.

 O cunoscută vedetă merge la închisoare. Staţi liniştiţi, nu rămâne, doar prestează!

Din informaţiile primite pe preţiosul Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , motivele despărţirii celor doi trebuie căutate într-un loc unde nimeni nu s-ar fi aşteptat să se săvârşească trădări şi amantlâcuri: într-un celebru penitenciar. Pentru că, de când a fost mutat acolo, un crai cunoscut ca foarte potent şi-n ale fotbalului, pe la poarta puşcăriei se perindă mai multe vizitatoare cu silicoane decât veneau pe vremuri la Pablo Escobar, în închisoarea pe care mafiotul columbian şi-o construise personal, la cel mai înalt lux.

Se pare că una dintre duduile care l-au vizitat pe craiul milionar la penitenciar a fost şi fosta lui Speak. Aşa vorbeşte lumea, aşa scriem şi noi. Problema e că pe vremea când s-ar fi petrecut vizitele ea nu era ”exă” deloc, ci cât se poate de actuală. De ce ar fi vizitat un celebru Don Juan de România de către o femeie cu care aparent nu are nici o relaţie de amiciţie sau rudenie? Păi, n-ar trebui să subestimăm pe oamenii aflaţi în penitenciare. Unii dintre ei, iată, păstrează legăturile de business şi continuă să facă ”sponsorizări” pentru diverse servicii şi din aceste condiţii aparent imposibile. Cu atât mai mult cu cât eşti client premium şi plăteşti de mult timp… Şi ce să-ţi doreşti mai mult, atunci când eşti închis între bărbaţi, decât să fii vizitat de femei frumoase? Nici măcar nu trebuie să te mai ascunzi. Statul a făcut asta pentru tine când te-a băgat la puşcărie. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: