Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe Avion cu 47 de pakistanezi la bord a dispărut de pe radar

Avion cu 47 de pakistanezi la bord a dispărut de pe radar

Avion cu 47 de pakistanezi la bord a dispărut de pe radarUn avion cu 47 de persoane de origine pakistaneză la bord a dispărut de pe radar, după ce a traversat regiunea Northern Chitral. (ştire în curs de actualizare)

Printre cei aflaţi la bordul aeronavei se numără şi doi cetăţeni austrieci şi un cetăţean chinez. Numărul cadavrelor recuperate a crescut la 26.Echipele de salvare lucrează la capacitate maximă, reuşind să recupereze până acum trupurile a 36 de victime. Nu sunt şanse să fi supravieţuit vreuna dintre persoanele aflate la bordul aeronavei PAI.

Purtătorul de cuvânt al Pakistan International Airlines a declarat că aeronava ATR-42 avea aproape 10 ani vechime şi era într-o stare foarte bună.

"Toate cadavrele au arsuri profunde şi nu pot fi identificate. Fragmentele avionului sunt răspândite pe o suprafaţă mare", a declarat Taj Muhammad Khan, un purtător de cuvânt al Guvernului Pakistanului. "Avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă. Aparatul era cuprins de flăcări înainte de a lovi solul", a mai precizat acesta. Se pare că momentan au fost recuperate 21 de cadavre, iar în presa internaţională au apărut primele fotografii de la locul tragediei.

Pe contul de twitter al The Express Tribune au apărut primele imagini de la locul tragediei. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: