Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe ”Mădălina de la Miami” ar fi fost azi Prima Doamnă a Americii, dacă…! CANCAN.ro dezvăluie povestea secretă din trecutul noului preşedinte al Statelor Unite!

”Mădălina de la Miami” ar fi fost azi Prima Doamnă a Americii, dacă…! CANCAN.ro dezvăluie povestea secretă din trecutul noului preşedinte al Statelor Unite!

Donald Trump s-a iubit cu românca ,,Mădălina de la Miami''Donald Trump a fost mereu un personaj care a ştiut să facă show. Controversat şi extrem de arogant, ba chiar megaloman, Trump nu a ratat nicio ocazie să facă paradă cu averea sau cuceririle lui.

Donald John Trump  este Preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, care va fi învestit în funcţie la 20 ianuarie 2017, dar şi cel mai controversat şi comentat om de pe planetă, la această oră. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluie povestea secretă din trecutul lui Trump cu românca ,,Mădălina de la Miami’’.

 S-au cunoscut într-un club de noapte din Miami

Totul s-a întâmplat în urmă cu 12 ani, într-un club din Miami, când Mădălina Popescu,  românca noatră, tipic de frumoasă l-a întâlnit pe noul preşedinte al Statelor Unite.”Eu sunt Donald”, i-a zis. ”Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deşi îl recunoscuse. El a fost cucerit pe loc de umorul ei.

Mare consumator de frumuseţi de import (două dintre cele trei neveste ale lui Trump, inclusiv cea actuală, sunt manechine de origine est-europeană), Trump nu putea să rateze o româncă de pe listă, cu atât mai mult cu cât era convins că nu l-a recunoscut şi că ea era atrasă exclusiv de bărbatul fatal din el.

În seara respectivă, Mădălina era însoţită de sora ei, Cristina, şi de alte două prietene, toate românce. Trump era însoţit de avocat, pentru că aşa e atunci când eşti atât de bogat cum e Donald Trump (o avere de 4,5 miliarde de dolari, conform Forbes, dar de 9 miliarde dolari, conform lui însuşi) e riscant să ieşi la agăţat fără un avocat bun.

 A devenit dependent de Mădălina

Cei doi şi-au petrecut restul nopţii împreună şi Trump şi-a demonstrat galanteria când primul lucru pe care l-a făcut a doua zi a fost s-o sune pe Mădălina. A invitat-o (alături de celelalte trei fete) la ”after party” la mansion-ul lui din Palm Beach şi, pentru un plus de rafinament, a trimis limuzina cu şofer să le ia de acasă. A urmat o petrecere în care Trump s-a lăudat cu tot domeniul său, pe care l-a prezentat fetelor pas cu pas, de unul singur.

Cel mai celebru miliardar american a devenit, spun apropiaţii, dependent de româncă, pe care a invitat-o (da, tot alături de cele trei prietene) să-i fie parteneră, în weekend-ul următor, la un bal de caritate organizat chiar de Trump. Dornic mereu să facă impresie bună, Trump a reuşit şi de data asta, prezentându-le fetelor celebrul cupru Whitney Houston – Bobby Brown.

“M-am speriat şi am fugit în…’’

Româncele au apărut îmbrăcate în rochii scurte şi strâmte, fapt ce i-a făcut pe invitaţii veniţi în smochinguri, cu papioane, respectiv rochii lungi şi clasice, să se uite ciudat. Dar Trump nu s-a supărat, din contră, a iubit-o şi mai mult pe Mădălina pentru extravaganţa ei şi pentru lipsa de inhibiţii. A pus-o, alături de cele trei prietene, la masa centrală, ba chiar s-a lăudat cu noua sa cucerire, fie ea şi cu sânii şi parte din fese ieşite pe-afară. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: