Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe Cui va încredinţa Trump posturile cheie din Administraţie?

Cui va încredinţa Trump posturile cheie din Administraţie?

Cui va încredinţa Trump posturile cheie din Administraţie?După victoria lui Trump, au inceput supoziții legate de ocuparea principalelor posturi ale noii administratii.

Deja, Trump la prima aparitie după anuntarea victoriei, la manifestatia de la hotelul Hilton din Neu York, a dat cateva indicatii multumindu-le unor apropiati colaboratori pe care i-a invitat pe scena, alaturi de vicepresedintele Pence.
Publicatia Politico avanseaza cateva nume. Pentru functia de SECRETAR DE STAT ar candida Newt GRINGRICH, un conservator care a condus Camera Reprezentantilor. Alt nume cu sanse la conducerea Departamentului de Stat este Bob CORKER, seful Comitetului pentru Relatii Externe din Senat.
 
Corker este un bun cunoscator al situaliei din Estul Europei și al celei din Republica Moldova pentru care a avut o iniațiativa de sprijin fata de Rusia. În 2014 a vizitat Romania, după vizita la Chișinău. La București a avut o întălnire cu Basescu Traian.
 
Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, ar putea sa primeasca portofoliul de la Justiție iar Ben Carson, celebrul chirurg neurolog, un post înalt din zona serviciilor Sociale administrate de la Casa Albă.
 
Carson s-a retras din cursa pentru nominalizarea republicanilor. Medicul este cunoscut în Romania prin interviurile luate de Mihai Gadea, difuzate de Antena 3.
 
SCHIMBAREA ADMINISTRATIEI va ATRAGE LA PUȚIN TIMP după înstalarea lui TRUMP LA CASA ALBĂ SCHIMBARI DE AMBASADORI, TOATE POSTURILE în exercitiu fiind ocupate în acest moment de persoane propuse de presedintele Obama. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: