Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe Alegeri SUA. Hillary Clinton conduce din nou în sondaje. Are un avans de șase puncte în fața lui Trump

Alegeri SUA. Hillary Clinton conduce din nou în sondaje. Are un avans de șase puncte în fața lui Trump

Cursă strânsă în scrutinul din SUA pentru alegerile prezidențiale. Distanţa între candidaţii republican şi democrat, Donald Trump şi Hillary Clinton, s-a micşorat în ultimele săptămâni, în campania pentru scrutinul prezidenţial din SUA. Dacă zilele trecute, Trump preluase conducerea, un ultim sondaj o arată din nou pe candidata democrată câștigătoare.

Candidata democrată la alegerile din SUA, Hillary Clinton, are un avans de șase puncte procentuale față de candidatul republican Donald Trump, relevă un sondaj realizat de institutul Ipsos și prezentat de Reuters.

Deși imaginiea lui Hillary Clinton a fost afectată de anunțul FBI că redeschide ancheta  referitoare la comunicarea improprie făcută de candidata democrată pe e-mail, aceasta scăzând brusc în sondaje, popularitatea acesteia pare să-și revină.

Dintre cei 1.772 de persoane care fie au votat, fie vor vota pentru alegerile din 8 noiembrie, 45% au afirmat că o vor susține pe Hillary Clinton, iar 39% și-au exprimat sprijinul pentru Trump.

Sondajul Ipsos a fost efectuat în limba engleză în toate statele din componența SUA. Marja de eroare este de plus/minus 3%. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: