Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Inflație de vedete la ziua lui Codin Maticiuc! S-au dat în stambă toată noaptea

Inflație de vedete la ziua lui Codin Maticiuc! S-au dat în stambă toată noaptea

Codin Maticiuc și-a serbat ziua de naștere așa cum știe el mai bine. Adică, extravagant, înconjurat de prieteni apropiați și de vedete, petrecerea organizată fiind înțesată de personalități din showbiz.

Într-o locație discretă, una dintre serile trecute, lumea putea admira, la propriu, o adevărată peregrinare a vedetelor. Delia, însoțită de soțul ei, Răzvan Munteanu, Puya, Adrian Sârbu și mai tânăra sa iubită, dar și alte zeci de nume grele din showbiz, acompaniați de alți mulți, mulți prieteni de-ai sărbătoritului au avut ”întâlnire” în locația închiriată de Codin. Iar acolo, cheful a durat până dimineață, putându-se observa, prin ferestrele deschise – fumul de țigară fiind probabil prea gros pentru a fi suportat altfel – că lumea s-a distrat de minune la paranghelia organizată de răsfățatul showbiz-ului.

Iar la plecare, unii au reușit să șocheze. Mai exact, în ciuda frigului pătrunzător al nopții, Răzvan Munteanu, soțul Deliei i-a lăsat cu gura căscată pe cei din jur. Mai exact, el a ieșit îmbrăcat doar cu un tricou, făcându-i pe cei car eîl vedeau să tremure doar la gândul că ar putea face cineva așa ceva.

Anul trecut s-a ”spovedit” public
"Astăzi împlinesc 35 de ani. 35 de ani de golănie, depravare și superficialitate pe acest Pământ (da,mă..și copil eram tot un distrus) și nu m-am spovedit niciodată. O voi face aici, pe Facebook în loc de biserică. Am 35 de ani și 906 sticle de vodcă băute, 308 de whiskey, 796 de vin, 10-11 de tequila și 70-80 de beri. Am fumat 14.000-14.500 de trabucuri, am dansat pe 76 de mese. Am împărțit 20-30 de pumni și încasat cam tot pe atâția. Am f***... am f***. Am și fost f*** în această viață. Am jucat poker și ruleta, m-am ferit de black-jack cât am putut. Am fost plecat, dar m-am întors. Mi-am vândut sufletul, dar am luat un preț bun", a scris, anul trecut, Codin Maticiuc pe contul său de socializare. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: