Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Luxury Miliardarii PETROVICI au năşit la malul mării. PISI a dat lovitura: milionarul englez putred de bogat a luat o la LOFT!

Miliardarii PETROVICI au năşit la malul mării. PISI a dat lovitura: milionarul englez putred de bogat a luat o la LOFT!

Ce să mai încoace şi încolo: pisi a pus-o! Nuntă superbă, pe
plajă romantic, acasă la Constanţa, mire foarte  bine, străin...şi ....nu că ar conta.... multimilionar ....!Raluca Gheorghe, cunoscută în Constanţa - şi nu numai - sub porecla "Pisi", s-a măritat duminică la LOFT Mamaia cu Eldar Tuvey, un englez de origine evreiască, cu care are o relaţie de mai mulţi ani.

Nunta a împânzit wallurile Facebookului începând de duminică, strângând multe, multe reacţii. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, mirii foarte frumoşi, multă lume care arăta bine. Mirii au şi un băieţel de 3 ani, locuiesc la Londra, unde s-au şi cunoscut. El stă bine financiar, are o companie în domeniul IT şi o iubeşte tare pe Pisi, cu care locuieşte împreună de mai mulţi ani.

Foşti bancheri de investiţii la Goldman Sachs, fraţii Eldar şi Roy Tuvey au surprins în 2004 când au renunţat la super carierele lor şi şi-au lansat compania ScanSafe (programe de protecţie ale computerelor împotriva viruşilor şi hackerilor). Ceea ce s-a dovedit o lovitură căci cei doi fraţi au vândut ScanSafe lui Cisco pe nu mai puţin de183 de milioane de dolari.  Muzică evreiască, obiceiuri evreieşti, invitaţi mulţi de afară, prieteni ai mirelui.

Naşii perechii au fost miliardarii Răzvan, prieten foarte apropiat cu Pisi mai ales, şi Luminiţa Petrovici. Naşa Luminiţa este cea care a organizat şi petrecerea burlacelor la începutul lunii iunie, la Sass Monaco, o alegere ciudată cel puţin - un restaurant din Monaco, cunoscut pentru faptul că seara acolo se strâng majoritatea prostituatelor din Principat, la vânătoare de clienţi care să plătească 1000-1500 de euro pe noapte. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro