Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Externe Ilie Șerbănescu: ”Cerșetorii români din Marea Britanie vor fi dați afară prin vize!”

Ilie Șerbănescu: ”Cerșetorii români din Marea Britanie vor fi dați afară prin vize!”

Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană va aduce multă satisfacție Germaniei și Rusiei, consideră economistul Ilie Șerbănescu.

    ”Pe noi nu ne va afecta prea mult, doar pe cerșetorii din Regat, care vor fi dați afară în scurt timp prin jocul vizelor: tu ești medic, rămâi, tu ești cerșetor, pleci”, ne-a explicat fostul ministru al cabinetului Ciorbea.

Ca efect continental, plecarea Angliei din Uniunea Europeană va dezechilibra și mai mai mult UE în favoarea nucleului dur, Franța și Germania, dar în defavoarea țărilor mici, precum România, consideră economistul Ilie Șerbănescu, fost ministru în cabinetul Victor Ciorbea.

Marea Britanie iese din UE | Rezultate oficiale: Peste 17 milioane de britanici au votat pentru Brexit / LIVE UPDATE

    ”Noi vom deveni colonie consolidată, Rusia va avea un cuvânt mai greu de spus în Uniunea Europeană, în tandem cu Germania, spre nefericirea noastră istorică. În rest, nu trebuie să ne așteptăm la nimic, pentru că băncile și unitățile economice de la noi sunt preponderent germe și franceze”, a mai spus Ilie Șerbănescu. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: