Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa Salman Khan nu are niciun gând de însurătoare. Ce spune despre Iulia Vântur

Salman Khan nu are niciun gând de însurătoare. Ce spune despre Iulia Vântur

s kDupă ce presa din India a scris că Salman Khan se va însura cu Iulia Vântur în luna decembrie, de ziua lui, celebrul actor de la Bollywood a reacţionat. Pentru prima dată, el a vorbit despre aceste speculaţii şi a clarificat un subiect „fierbinte” pentru jurnaliştii indieni.

Salman Khan neagă ferm zvonurile potrivit cărora s-ar însura cu Iulia Vântur şi dă de înţeles că va fi burlac mult timp de acum încolo. El a recunoscut însă că a mers însoţit de prezentatoarea TV la nunţa unei actriţe din India, dar, spune el, acest lucru nu înseamnă că are o relaţie cu ea sau că urmează să căsătorească.

„Dacă vreau să vorbesc cu fanii mei despre căsătorie, o voi face pe Twitter şi pe Facebook. Când va fi să se întâmple, se va afla direct de la mine. Nu va fi nicio nuntă. Cel puţin nu e ţina mea momentan.

Da, am mers împreună (n.r cu Iulia) la acea petrecere, dar nu am voie să ies undeva cu cineva? Dacă sunt văzut cu orice femeie, înseamnă că mă căsătoresc cu ea? Trebuie să înțelegeți responsabilitatea pe care trebuie să o ai față de o femeie. Mass-media tot spune că mă căsătoresc la o dată sau la alta. Dar dacă nu se întâmplă, fata este cea care suferă. Jurnaliștii au dezonorat o femeie, indiferent că este din India sau străină. În astfel de cazuri, mass-media dă speranță unei femei și pune presiune pe mine. Asta nu e bine, pentru că mă face o persoană insensibilă, care nu este interesată de căsătorie”, a spus Salman Khan. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: