Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa Claudia Pavel s-a mutat la periferia Capitalei ca să se lanseze în… agricultură. Divă la sapă!

Claudia Pavel s-a mutat la periferia Capitalei ca să se lanseze în… agricultură. Divă la sapă!

div sapDe când s-a reîntors din State, alături de fiul ei, Claudia Pavel și-a schimbat complet modul de viață, iar acum, tot ce face, se învârte în jurul micuțului Noah. Așa că, de dragul puștiului, a renunțat la confortul unui apartament din centrul Capitalei pentru a se muta la curte.

Claudia Pavel împreună cu fiul, sora ei, dar și părinții lor s-au mutat într-o casă mare la Corbeanca, tocmai pentru ca băiețelul artistei să aibă loc unde să alerge, să aibă tot soiul de activități, dar și pentru ca traiul sănătos să le fie mai accesibil. Învățați din America, unde consumau doar produse organice, Claudia și fiul ei au în continuare o alimentație atent studiată. Profitând de faptul că are o curte mare la dispoziție, cântăreața, ajutată de Noah, plantează legume, fructe și verdețuri, cel mai încântat de grădinărit fiind, bineînțeles, micuțul.
”Am plantat multe minunății”

„În SUA, mâncam numai organic pentru că exista această opțiune, că mâncarea era acolo, în fața mea, și striga la mine, dar noi avem norocul să putem cumpăra de la țărani, țăran este un lucru frumos, și cred că este minunat să poți să-ți crești copilul cu căpșunile tale din grădină. Noi am și plantat la noi în grădină multe minunății, eu cu sora mea, cu Noah. Cel mai încântat este Noah, care în fiecare dimineață, primul lucru pe care îl face, iese să ude florile. Este înnebunit să se joace cu apa. Ce poate fi mai minunat decât să crești pe un pămân curat, cu energie frumoasă, să te joci cu cățelul tău?”, a declarat Claudia. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: