Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa IMAGINI SUPERBOMBA! Valentina Pelinel a fost in vizita la Jilava cu Patrick la tatal copilului ei. E prima data cand recunoaste CLAR ca el e tatal!

IMAGINI SUPERBOMBA! Valentina Pelinel a fost in vizita la Jilava cu Patrick la tatal copilului ei. E prima data cand recunoaste CLAR ca el e tatal!

viztImagini de senzatie surprinse la penitenciarul unde fostul actionar al echipei Dinamo se afla in continuare incarcerat. Cu Alina Borcea plecata peste Ocean, in Miami, cine sa mai faca vizite la inchisoare? Valentina Pelinel!

Modelul care a fost casatorita cu Cristi Boureanu si care este insarcinata cu fiul celui pe care l-a vizitat la puscarie se apropie cu pasi repezi de nastere. Acum, cand are totul planuit, Valentina Pelinel a facut o vizita de curtoazie insotita de un personaj la care nu multi se asteptau.

Valentina Pelinel a fost insotita de Patrick Borcea, fiul fostului actionar dinamovist: "O pozanasa! E bine sa fie toata lumea bine, asta e important. Bebe poznas e motiv de fericire. Inca putin!", a marturisit modelul. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: