Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv CA-N CA-N presa Andreea Marin, burtica suspecta de graviduta? Ne pregateste o veste-bomba fosta "Zana a Surprizelor"?

Andreea Marin, burtica suspecta de graviduta? Ne pregateste o veste-bomba fosta "Zana a Surprizelor"?

a mFrumoasa bruneta a fost surprinsa de paparazzi imbracata lejer, dupa doua ore petrecute la un salon de infrumusetare

Adepta dictonului "obrazul subtire, cu cheltuiala se tine", Andreea Marin nu face niciun fel de rabat cand vine vorba de ingrijirea personala.

Orice programare a "Zanei Surprizelor" la un salon de infrumusetare este un adevarat spectacol. Toate angajatele roiesc in jurul faimoasei cliente, incercand sa-i intre in gratii, iar sedintele manichiura / pedichiura... se prelungesc pana in cel mai mic detaliu.

Zilele trecute, Andreea a descins intr-o astfel de locatie din zona Pipera, acolo unde a zabovit mai bine de doua ore! Pentru a nu pierde timp pretios, si pentru a imbina utilul cu placutul, fosta sotie a lui Stefan Banica jr. a dat mai multe telefoane, intre diversele "proceduri". Conform unor alte cliente din magazin, Andreea a incercat sa rezolve atat probleme profesionale, dar si unele pur personale, cum ar fi efectuarea "in gura mare" a unei comenzi de urda si cas, la un furnizor autorizat.

Dupa ce a terminat, in sfarsit, sedinta de infrumusetare, "Zana surprizelor" a iesit tantosa din locatie, intr-o pereche de sandale, care sa-i protejeze cumva pedichiura proaspata.

Toate bune si frumoase, pana cand fosta "Zana a Surprizelor" s-a intors din profil si a lasat sa i se vada o... burtica specifica gravidutelor. Acum, ca o fi insarcinata sau nu, nu stim. Ce stim cu siguranta, insa, este ca frumoasa vedeta de televiziune a declarat de curand ca isi doreste enorm inca un copil cu sotul ei, Tuncay si ca... lucreaza intens la acest proiect. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: