Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Comportament inexplicabil al infidelului Alin Ionescu. A pus „biciul” pe Cristina Spătar

Comportament inexplicabil al infidelului Alin Ionescu. A pus „biciul” pe Cristina Spătar

biciNu mai este pentru nimeni un secret că, de aproape 6 luni, Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar, și-a abandonat căminul conjugal și a început să iasă în oraș cu diverse domnișoare, fără să țină cont că este văzut de familie. Chiar dacă nu au divorțat până acum, situația este tensionată în cuplul Ionescu-Spătar, culmea, tot bărbatul fiind cel care are lucruri de reproșat.

După ce o perioadă s-a mințit singură și nu a vrut să creadă că soțul ei se vede cu diverse domnișoare, cu care își dă întâlnire la restaurante, cluburi sau chiar în imobilele pe care le mai deține, Cristina Spătar și-a dat seama că mariajul ei este pe ducă și că nu mai are cum să-l aducă pe Alin pe drumul cel bun. Așa că a încercat să-și vadă liniștită de viață, de cei doi copii ai lor, dar și de cariera ei muzicală.

De cum solista a început să stea cât mai puțin pe acasă, să iasă la evenimente mondene, să meargă la sala de sport, la saloane de înfrumusețare și cabinete estetice, tatăl copiilor ei și-a schimbat subit comportamentul, pozând dintr-o dată în victimă.

Surse din preajma celor doi ne-au povestit că Alin a început să se uite în telefonul Cristinei atunci când ea nu este prin preajmă, în condițiile în care pe al lui îl ține extrem de securizat, să o intrebe unde iese și mai ales cu cine și să-și pună mama să fie cu ochii pe ea. Din păcate pentru omul de afaceri, părinții lui sunt de partea Cristinei, nefiind de acord cu relațiile lui extraconjugale și chiar ei o sfătuiesc pe artistă să iasă în oraș, să își ocupe tot timpul și să fie răbdătoare, căci Alin va reveni la normalitate.

El nu vrea acum să divorțeze

Comportamentul lui Alin Ionescu este cu atât mai bizar cu cât el nu dă semne că ar renunța la ieșirile nocturne și la întâlnirile cu diverse tinere, dar nu vrea să audă de ideea de divorț. Omul de afaceri nu ia acum în calcul să-și părăsească familia, nici nu face nimic pentru a îmbunătății relația cu mama copiilor lui, deoarece ia în calcul varianta divorțului după ce copiii vor mai crește și vor înțelege situația. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: