Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Sport Noi detalii despre starea lui Dănuţ Lupu: "Era negru la faţă când a ajuns la spital. Prognosticul este imprevizibil". Fostul fotbalist are dublă pneumonie şi e internat la Spitalul "Matei Balş"

Noi detalii despre starea lui Dănuţ Lupu: "Era negru la faţă când a ajuns la spital. Prognosticul este imprevizibil". Fostul fotbalist are dublă pneumonie şi e internat la Spitalul "Matei Balş"

fotbalistDoctorul Cătălin Apostolescu a oferit detalii despre starea lui Dănuţ Lupu. Fostul mare fotbalist a fost dus la spital sâmbătă seara, se află la terapie intensivă, dar este conştient: "Momentan este în stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Diagnosticul este confidenţial. Dacă domnul Lupu sau familia lui vor să faca public diagnosticul sunt liberi s-o facă. A fost admis în spital sâmbătă seara, nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Urmează să vedem cum raspunde la acest tratament. Pacientul este conştient", a declarat, Cătălin Apostolescu, medica primar în cadrul Secţiei de Terapie Intensivă - Adulţi de la Institutul Matei Balş.

Surse medicale au declarat pentru ProSport că situaţia fostului mare mijlocaş este gravă. Dănuţ Lupu are probleme serioase cu respiraţia şi i se administrează medicamente care să-l ajute în acest sens:

”Lupu suferă de insuficienţă respiratorie. Este pe antibiotice, antivirale şi medicamente, care să-l ajute în procesul de respiraţie. A ajuns la spital negru la faţă, din cauza lipsei de oxigen. Prognosticul este imprevizibil”, au declarat pentru ProSport surse din Institutul Matei Balş. vezi mai multe...
sursa:prosport.ro.

Stiri mai vechi: