Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Cinema James Bond arată „criminal” în noul poster Spectre

James Bond arată „criminal” în noul poster Spectre

James BondAşa cum se poate vedea în trailer-ul noii aventuri Bond, Spectre – ce va fi lansată în cinematografele noastre pe 6 noiembrie –  una din scene se va desfășura în Mexic, în timpul paradei de Ziua Morților. Noul poster al filmului, lansat pe pagina de Twitter a acestuia, are pe fundal o apariție emblematică a sărbătorii mexicane, deși, notează ScreenRant.com, scena nu va avea prea mult de-a face cu intriga.

Potrivit unor informații obținute de unele site-uri de profil direct de pe platourile de filmare, secvența din Mexic va rula înaintea genericului de început, când Bond defilează alături de participanții la sărbătoare în compania unei femei pe nume Estrella (Stephanie Sigman), moment ce converge către o scenă tipică de acțiune marca Bond.

În poster se regăsesc elemente caracteristice personajului: Bond este înfățișat neclintit, având în mână clasicul pistol cu amortizor şi o ținută, s-ar spune, „criminală”, elegantul smoching alb, asortat cu papionul negru şi un accesoriu sângeriu. Misiunea în care se află celebrul spion – accea de a afla ce se ascunde în spatele maleficei organizaţii Spectre – îl poată pe erou la Londra, dar şi într-un miric vezi mai multe....

sursa:cinemagia.ro