Dum08092020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Cui îi lasă Marioara Zăvoranu toată averea

Cui îi lasă Marioara Zăvoranu toată averea

marioara-zavoranuAflată pe patul de spital, Marioara Zăvoranu a fost vizitată de vechiul ei duşman, Corneliu Vadim Tudor. Politicianul a venit să se împace cu aceasta, în Săptămâna Mare. Nu a venit cu mâna goală, ci cu un buchet imens de flori şi cu un coş cu dulciuri. Marioara Zăvoranu a anunţat şi cui are de gând să-i lase averea.

Deşi s-au certat în trecut, Marioara a acceptat să îl primească pe Vadim Tudor în salonul ei. Cei doi au stat de vorbă şi au îngropat securea războiului, conform emisiunii ''Wowbiz'' de la Kanal D.

"Creştinii se mai iartă între ei. Am vorbit cu medicii de aici şi sunt la curent cu ce se întâmplă cu ea. Eu ştiu că are o natură robustă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor va trece peste asta. Ne ştim de 38 de ani. La Fundeni au fost şi părinţii mei internaţi, şi un frate de-al meu", a declarat Corneliu Vadim Tudor la Kanal D.

Vadim a mai precizat că ţine la Marioara Zăvoranu: "Eu ţin mult la ea, că eram prieteni din tinereţe, dar s-a întâmplat ceva foarte straniu. Sunt la uşa unui om greu încercat. Acum e iar singură. Am vorbit acum săptămâni cu ea la telefon, avea o voce stinsă, abia am recunoscut-o. Ştiu că este pe dializă. La urma urmei se poate trăi cu dializă şi 30 de ani. Mi-a spus că i-a eliminat rinichiul. Dumnezeu ne dă bolile să murim de ele, nu să le vindecăm".

Marioara Zăvoranu nu s-a putut abţine şi a început să plângă: ''Ştii de ce te-am primit eu pe tine? Pentru că nu mai avem timp. Nu mai avem timp să trăim. Doamne fereşte să simţi ce am simţit eu. Din cauza bolii simt o nevoie nebună de iubire'', a spus aceasta, la Kanal D.

"I-am adus daruri să simtă că suntem în Săptămâna Mare. În momente grele trebuie să dăm dovadă de solidaritate umană. Trebuie să îi preţuim pe părinţi, că vine o vreme când ne vor apărea doar în vise. De Mărioara Zăvoranu mă leagă multe amintiri. Şi de ea şi de spital. Eu sunt vinovat. O rog să mă ierte. Toată viaţa am ţinut la ea", a încheiat Corneliu Vadim Tudor.

Marioara Zăvoranu a mărturisit şi cui lasă averea

De asemenea, Marioara Zăvoranu a explicat şi cum s-a produs ruptura dintre ea şi fiica ei şi cui are de gând să lase toată averea. Se pare că e vorba de 60 de milioane de euro, conform declaraţiilor Oanei. ''I-am dat telefon Oanei, vorbeam de obicei în fiecare zi cu ea, aveam drăgălăşenii la telefon şi, într-una din zile, la jumătatea convorbirii, a început să îmi reproşeze aşa, din senin, că nu îi dau banii, că nu îi dau dividendele, că nu îi dau nu ştiu ce. Când eu am vândut un apartament de 70.000 de euro, i-am dat banii Oanei. Cred că se întâmplă ceva cu ea, şi cu mintea ei. Părerea mea este că ea e extraordinar de geloasă pe fratele meu. Probabil că dacă eu eram aproape de moarte sau dacă mor, îi las şi fratelui meu şi nu îi las ei tot. Dar cum să îi las dividendele, care sunt moştenire de la taică-su, de la mine, să i le las lui? El are viaţa lui, am cu el alte treburi. Cum să îi las banii altcuiva decât Oanei? Nu am decât un singur moştenitor: Oana. Nu mi-am făcut testamentul încă. Nu am de ce să fac, nu îi rămâne decât ei'', a declarat aceasta pentru emisiunea ''Wowbiz''.

Marioara susţine că are nevoie de iubirea fiicei sale, căreia îi doreşte tot binele din lume: ''Nu are pe nimeni care să o influenţeze în bine. De la ea în mod special am nevoie de iubire. Am nevoie să mă ia în braţe şi să mă ţină la piept, aşa. E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amândouă în groapă, că nu ştiu dacă pot să fac transplantul, dacă rezistă organismul. M-ar umfla plânsul. Şi mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva decât un pic şi nu numai de la ea, de la oricine, un pic de dragoste. Nu îţi dai seama ce înseamnă să ai nevoie de dragoste. Am iertat-o. De acum, să o ierte Dumnezeu, că eu am iertat-o de mult. Eu am iertat-o de când s-a născut. A fost un copil foarte dorit şi de mine, şi de taică-su.

Dar a fost prea alintată, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasă. Nu o să fie alături de mine în clipe grele, niciodată nu a fost. Dacă aş muri, probabil că ar veni. Şi s-a terminat, s-a închis. Ce mai am de pierdut sau de câştigat? Asta a fost viaţa, aşa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru că văd părinţi mulţi care sunt aşa loviţi de copii şi nu înţeleg de ce, ce au făcut acei părinţi şi eu nu am făcut? Eu cred că am făcut tot ce ar trebui făcut ca să îţi arăţi dragostea pentru copil. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, că e Paştele, îmi pare rău că nu facem Paştele aşa cum făceam amândouă şi să o văd'', a mai adăugat Marioara Zăvoranu, cu ochii înlăcrimaţi.

Oana Zăvoranu şi mama ei, din nou la cuţite

Vă amintim, femeia care i-a dat viaţă Oanei se află internată la Institutul Fundeni din Capitală de mai bine de trei luni, timp în care a suferit şi o intervenţie chirurgicală complicată, în urma căruia i-a fost extirpat un rinichi. Oana susţine, însă, că Marioara nu doar că se simte bine, ci "fumează în permanenţă, este o mincinoasă şi se victimizează. Nici măcar nu e imobilizată la pat. Azi moare, mâine e bine, poimâine e foarte bine, după o oră e «intubată», dar vorbeşte la telefon în direct la TV", potrivit Ring.

Oana Zăvoranu şi mama ei nu vor să mai audă una de cealaltă

De această dată, Oana susţine că Marioara e cea care a început scandalul. "Ea mă sună, mă înjură şi mă blesteamă, iar eu am blocat-o pe telefon. M-a sunat de pe alte numere, le-am blocat şi pe acelea. Nu mai suport să o aud înjurându-mă. (...) Mi-a spus că nu m-a vrut şi că m-a făcut cu sila pentru că a obligat-o tata să mă păstreze, ameninţând-o cu miliţia. Mă priveşte ca pe un duşman", a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

"Eu sunt acum alta: Motto-ul meu de viaţă e foarte clar: nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!!!... mare şi adevărată rău vorbă, iar, de acum înainte, voi călca în picioare orice şi pe oricine va încerca să se pună în calea fericirii sau a intereselor mele", a scris bruneta pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

sursa:click.ro

Stiri mai vechi: