Lun10032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden FOTO SI VIDEO EXCLUSIV | Am dezbracat-o pe Loredana Pastrama! Cumnata lui Pepe a pozat sexy pentru prima oara in viata ei!

FOTO SI VIDEO EXCLUSIV | Am dezbracat-o pe Loredana Pastrama! Cumnata lui Pepe a pozat sexy pentru prima oara in viata ei!

media-loredana-pastramaLoredana Pastrama a acceptat sa pozeze sexy pentru prima oara in viata ei. Loredana a fost vazuta intotdeauna ca o Cenusareasa in familia Pastrama.

Raluca, a fost tot timpul preferata pentru ca a fost considerata mai frumoasa, mai cuminte si mai ascultatoare. In final, Raluca a ajuns sotia lui Pepe iar Loredana a ajuns sa se prostitueze pentru a le oferi copiilor ei ceva de mancare.

WOWbiz.ro a provocat-o pe Loredana la prima sedinta foto sexy din viata ei, pentru a demnonstra ca nu este cu nimic mai prejos decat sora sa. A avut emotii mari, insa pana la urma a reusit sa le depaseasca. „Nu sunt model profesionist. Am mai facut cateva fotografii cand eram foarte tanara, dar cam atat. Am slabit mult, aproape 9 kilograme in ultimele luni, iar asta se vede pe corpul meu”, ne-a spus Loredana care este mama a doi copii.
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: