Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Ea e considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Vezi chipul perfect al Kristinei Pimenova, de numai 9 ani

Ea e considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Vezi chipul perfect al Kristinei Pimenova, de numai 9 ani

ea-e-considerata-cea-mai-frumoasa-fetita-din-lume-vezi-chipul-perfect-al-kristinei-pimenova-de-numai-9Kristina Pimenova din Moscova, Rusia, face senzatie cu pozele ei si e mandra posesoare a titlului de "cea mai frumoasa fetita din lume".

Kristina Pimenova are doar 9 ani, dar si-a inceput cariera in modelling la varsta de 3. Ea si se poate lauda ca de atunci si pana acum a pozat pentru brand-uri mari precum Vogue, Roberto Cavalli si Armani, ceea ce inseamnca ca are o cariera mai de succes in modelling decat a multor colege de breasla cu mult mai in varsta.

Micuta are peste 300.000 de followeri pe retelele de socializare, de care se ocupa mama ei. Femeia are grija sa incarce constant poze cu Kristina din viata de zi cu zi pe internet, car,e la scurt timp de la publicare, se transforma in materiale virale.
ea-e-considerata-cea-mai-frumoasa-fetita-din-lume-vezi-chipul-perfect-al-kristinei-pimenova-de-numai-91Asa cum veti vedea in imagine, Kristina are o frumusete rapitoare, ochi de un albastru incredibil si trasaturil angelice pe care le-au remarcat rapid nume celebre din aceasta lume a frumusetii. Fetita a avut de unde sa mosteneasca frumusetea. Mama ei, o rusoaica superba, cocheteaza si ea cu modellingul. sursa:perfecte.ro

Stiri mai vechi: