Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home In Exclusivitate Exclusiv Sondaje STUDIU. Câţi români au renunţat la intenţia de a cumpăra iPhone 6 după ce au auzit că telefonul se poate îndoi uşor

STUDIU. Câţi români au renunţat la intenţia de a cumpăra iPhone 6 după ce au auzit că telefonul se poate îndoi uşor

sondaj-iphoneUn studiu realizat de firma de cercetare a pieţei iSense.Solutions arată că o treime dintre românii care intenţionau să-şi cumpere noile modele iPhone 6 s-a răzgândit după ce a aflat că aceste smartphone-uri se pot îndoi uşor.  

Cercetarea arată că aproape 9 din 10 locuitori din mediul urban au aflat de lansarea noilor modele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Dintre aceştia, 42% au auzit că aceste smartphone-uri se pot îndoi.

„Discuţiile, articolele şi videoclipurile împărtăşite pe internet despre problemele de îndoire ale iPhone 6, transmise atât de către specialişti, cât şi de către consumatori obişnuiţi, au avut un impact important asupra intenţiei de cumpărare pentru aceste modele. După ce au auzit că noile modele de iPhone 6 se pot îndoi uşor, 34% dintre cei care doreau să le cumpere au afirmat că s-au răzgândit”, a declarat Andrei Canda, Managing Partner la iSense.Solutions.

În ceea ce priveşte celelalte mărci de smartphone-uri, 18% dintre posesorii de LG, 15% dintre posesorii de Nokia şi 14% dintre posesorii de Samsung, Sony şi HTC care au auzit de lansarea noului iPhone sunt interesaţi să îl cumpere.


 grafic-iphone

Smartphone-ul iPhone 6 va fi lansat oficial pe piaţa locală de operatorii telecom din România în seara zilei de 30 octombrie.

Informaţiile sunt extrase din Studiul Omnibus, care a fost realizat online de către compania iSense.Solutions în rândul unui eşantion de 1.000 de respondenţi. Datele sunt reprezentative pentru persoanele cu vârsta de peste 15 ani, din mediul urban din România. Sursa: gandul.info