Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Actual Actual Diverse FOTO Maşini demenţiale la cea mai trăsnită cursă

FOTO Maşini demenţiale la cea mai trăsnită cursă

foto-masini„Coteţo-mobil”, „Coiotus şi păsăricus”, „maşina şaormă”, „canibalii vegetarieni” şi chiar un gigantic clop pe roţi au fost câteva dintre cele 56 de vehicule care s-au întrecut duminică, pe Calea 13 Septembrie din Capitală, la cea mai trăsnită cursă auto desfăşurată vreodată în România.

Denumită oficial „Red Bull Soapbox”, întrecerea este balul mascat al vehiculelor ciudate. Regulile: concurenţii trebuie să folosească maşini cu tracţiune umană, puse în mişcare numai de forţa gravitaţională. Deşi cursa era de viteză, în clasarea echipajelor erau luate în seamă şi alte două criterii: creativitate şi impresie artistică.

foto-masini1„Am făcut maşina ca o şaormă cu de toate: luăm virajul pe roţile castraveţi, propulsia este pe roşii iar frâna sub formă de ardei”, ne-a descris vehiculul, Vlad pilotul.
Entuziasmaţi de întrecere, miile de spectatori au aplaudat indiferent de vârstă. „Orice vehicul care se mişcă este amuzant aşa că nici ciudăţeniile astea nu fac excepţie”, se bucură Mihai Georgescu, un strungar de 45 de ani. Sursa: click.ro

 

Stiri mai vechi: