Vi09252020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Sanatate Băutura miraculoasă ignorată de lumea medicală care poate vindeca cancerul

Băutura miraculoasă ignorată de lumea medicală care poate vindeca cancerul

bautura miraculoasaDe ce foarte multi dintre noi nu cunoastem acest leac si de ce nu este folosit de catre lumea medicala? Pentru ca exista anumite organizatii care au un interes.

Majoritatea dintre noi nu cunoastem proprietatile miraculoase de vindecare ale acestei combinatii, cea de lamaie si bicarbonat de sodiu. Prin urmare, de acum inainte, este necesar sa raspandim vorba despre acest miraculor remediu simplu, dar uimitor, pentru ca oamenii care au intr-adevar mare nevoie de el sa stie de proprietatile sale, scrie efemeride.ro.

Foarte multe persoane mor  in timp ce acest secret este pastrat cu o gelozie crunta pentru a nu fi afectat interesul marilor corporatii medicale.

Lamaia are efecte  anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetari stiintifice. In plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor si asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetatori au ajuns la concluzia ca lamaia are capacitatea de a vindeca aceasta afectiune grava. Iar daca se adauga bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrata.

De asemenea, lamaia are un foarte puternic efect anti-microbian, putand trata cu succes o gama larga de afectiuni fungice si bacteriene. Lamaile sunt foarte eficiente in tratamentul viermilor si parazitiilor intestinali. Nu in ultmul rand trebuie precizat ca acestea au un efect antidepresiv foarte puternic, regleaza tensiunea arteriala, lupta impotriva stresului si calmeaza sistemul nervos.Sursa: realitatea.net