Ma01192021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden FOTO Andreea Esca, alături de unul dintre cei mai importanţi oameni din lume: «Sunt extrem de mândră»

FOTO Andreea Esca, alături de unul dintre cei mai importanţi oameni din lume: «Sunt extrem de mândră»

andreea escaPrinţul Charles a venit în România marţi şi se află în vizită la Viscri, iar Andreea Esca a avut ocazia de a petrece timp cu moştenitorul tronului britanic.

Fericită că a avut un asemenea privilegiu, prezentatoarea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Charles, după ce i-a luat un interviu acestuia.

"Sunt extrem de mandra ca am avut privilegiul de a-l intervieva pe Alteta Sa Regala Printul de Wales! Un om care iubeste cu adevarat Romania si romanii", a scris Andreea pe Facebook.

Prinţul Charles al Marii Britanii, sosit marţi într-o vizită privată în România, a făcut, miercuri, o plimbare prin centrul oraşului Braşov, alături de câţiva prieteni.

"Mă simt foarte bine aici, la voi", a declarat Prinţul Charles înainte de a intra în Biserica Neagră din Braşov, unul din obiectivele pe care le-a vizitat miercuri. Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: