Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Au ajuns in cel mai critic punct al relatiei! Bianca si Victor nu-si mai vorbesc deloc! Asta e ultimul lucru care ii mai leaga

Au ajuns in cel mai critic punct al relatiei! Bianca si Victor nu-si mai vorbesc deloc! Asta e ultimul lucru care ii mai leaga

bibiusaCine are impresia ca e usor sa fii Bianca, se insala amarnic! Iar roscata stie asta atat de bine, incat a simtit nevoia sa evadeze din cotidian si sa-si reorganizeze prioritatile departe de Victor si de Cristea, tocmai in America. Singura-singurica!

bibiusa1Bianca Dragusanu a luat o vacanta! O vacanta de la propria viata, intrucat, la 10.000 de kilometri departare de casa poate da uitarii tot caruselul de intamplari si de evenimente care au rascolit-o in ultimele luni. Se afla acolo la o buna prietena si se pare ca va sta atat timp cat va considera necesar ca sa se relaxeze si sa se intoarca in tara cu forte noi, pregatita pentru viitoare proiecte profesionale, dar si pentru un tir de scandaluri, care se tin scai de ea, inca de la debutul in showbiz.  
Numai ca acum simte ca s-a umplut paharul si a hotarat sa-si faca ordine in viata. De altfel, relatia cu Victor Slav, fostul ei sot care a dus-o in luna de miere dupa divort, s-a racit considerabil in ultima vreme si se pare ca roscata se simte foarte bine asa:
bibiusa2“De cand s-au intors din Turcia nu si-au mai vorbit. Relatia dintre ei a inghetat. Totul a venit natural, pur si simplu, dupa care au inceput sa se evite. Ca se mai pot intalni la atelier, dar au facut in asa fel incat sa nu. Asa ca, in toata perioada asta, au vorbit doar prin intermediari. Si, foarte foarte putin prin mesaje. Dar numai discutii seci referitor la afacerea pe care o au impreuna”, a povestit o sursa din anturajul celor doi, pentru CANCAN.ro.
De altfel, Bianca nici macar nu l-a anuntat pe Victor de plecarea ei in Statele Unite, chiar daca asta a insemnat pentru el un plus de responsabilitati, pentru afacerea comuna: “De afacere se ocupa Victor. A fost instiintat ca Bianca pleaca in America pe o perioada nedeterminata. Macra pe planul asta se inteleg fara probleme. bibiusa3Acum, doar afacerea ii mai leaga”, ne-a mai spus aceeasi sursa.
Se pare ca, dupa venirea din Turcia, acolo unde au stat o saptamana, Bianca si Victor si-au dat seama ca e cazul cel putin sa faca o pauza in ceea ce priveste relatia lor si probabil ca indiferenta afisata va reusi sa transeze lucrurile inrte ei.
Bianca nu are foarte multe prietene in showbiz, insa, in urma cu aproximativ trei ani, s-a imprietenit cu o tanara solista pe nume JJ, lansata in showbiz de Corina, cele doua avand o piesa impreuna. Desi JJ a locuit mare parte a vietii in America, ea s-a nascut si a copilarit la Hunedoara, astfel ca originile comune le-au unit pe cele doua, desi aparent n-au prea multe in comun.sursa:cancan.ro