Dum11282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Primul interviu “la dublu” cu Stefan Stan si iubita pe care o tine sub papuc! Declaratiile lui si reactia ei sunt halucinanante!

Primul interviu “la dublu” cu Stefan Stan si iubita pe care o tine sub papuc! Declaratiile lui si reactia ei sunt halucinanante!

demanaAre mare lipici la femei si, nici daca ar vrea, n-ar putea sa stea singur. Stefan Stan are o noua iubita, o tanara frumusica-foc pe care n-o mai ascunde si, cu ochii radiind de fericire, ne-a povestit, in premiera, despre relatia lor. Cu ea de mana.

demana1Se straduieste sa fie discret cu detaliile despre viata lui personala, insa nu-i prea reuseste. Zilele trecute, Stefan Stan si-a scos noua iubita in Centrul vechi unde, surpriza, s-a intalnit si cu paparazzi CANCAN.ro, care l-au provocat la interviu. Interviu despre noua lui iubita si viata lor de cuplu, iar fata a zambit incontinuu, semn ca raspunsurile lui Stefan au satisfacut-o. Se pare ca Stefan s-a chinuit mult sa o cucereasca, aproximativ o luna si jumatate si ne-a oferit si detaliile:
“Suntem foarte bine. Ea nu vorbeste. Crede-ma, nu vorbeste absolut deloc (n.r. sa uita spree a ca sa se asigure ca nu va deschide gura). Eu ma duceam si ea venea si i-am zis “buna”. A fost un buna de vreo luna jumate. Incontinuu i-am spus “bbuna, ce mai faci” si tot asa. A fost cu multe insistente. E greu nu, la toti ne e greu”, a declarat Stefan, pentru CANCAN.ro, sub un zambet putin fortat.

I-a interzis sa raspunda la intrebarile reporterilor


demana3Se vedea de la o posta faptul ca artistul isi dorea cu ardoare ca noua lui iubita sa nu scoata niciun cuvant, desi aceasta zambea incontinuu si dadea semne ca ar vrea sa raspunda la intrebarile reporterului. La un moment dat, a incercat sa spuna ceva, dar Stefan a oprit-o imediat:
“Ea nu vorbeste. Jur ca nu vorbeste. Ai vorbit, ma? Ti s-a parut. Uite, ca nu vorbeste”, a replicat Stefan, incercand, in gluma, sa sugereze ca fata ar vorbi, de fapt, limba engleza. Si, mai in gluma, mai in serios, s-a aratat deranjat de demersul jurnalistic al reporterilor CANCAN.ro: “Ne plimbam. Voiam sa ne plimbam in liniste, acum nu mai putem. E o placere, oricum (n.r. a incercat sa o dreaga). Ea nu vorbeste. Degeaba o intrebi. Ea aude ceva, nu stie ce vorbim, ca nu stie limba romana (n.r. rade). Ce sa ii place la mine? Felul meu de a fi, nici nu stiu ce ii place la mine. Sunt un fel de Richard Butler pentru ea (n.r. emotionat si putin nervos a gresit numele actorului pe care il cheama Gerard)” ne-a mai spus Stefan.

"Ea pentru mine este o minune"
In timpul interviului desfasurat in mers, timp de cateva sute de metri, de la iesirea din Centrul Vechi si pana pe bulevardul Nicolae Balcescu, Stefan s-a dovedit a fi foarte grijuliu cu iubita lui. A tinut-o tot timpul de mana, ba chiar, la un moment dat, a strigat la prietenul lui, aflat cu prietena sa, mai in fata, sa nu o ia printr-o zona anume. A motivat ca partenera lui are tocuri si ca nu poate merge prin pietre. Ulterior, castigatorul primului sezon de la “Vocea Romaniei” si-a maid at drumul la vorba si i-a facut o serie de declaratii, iubitei sale, magulitoare pentru orice femeie:
“Ea pentru mine e o minune. Ma bazez pe tot ce inseamna ea. Defineste tu o minune. Avem planuri sa mergem sa ne plimbam. In aceasta relatie…. Bai, nu pe acolo, ca nu poate sa mearga, ca are tocuri! ( a interrupt Stefan discutia) In aceasta relatie… De lunga durata? Stii tu ca e de lunga durata? Asta e o prezicere. Inseamna ca ai vazut tu ceva in ochii nostri”, ne-a mai spus Stefan.
Se pare ca relatia celor doi este din ce in ce mai serioasa, desi artistul se freste sa spuna franc acest lucru. Totusi, inca nu au atins gradul de intimitate la care sa-si permita sa… faca dus in cuplu: “In afara de dus si alte necesitati fiziologice facem cam tot impreuna. Nopti fierbinti… Acum sunt cam racoaroase… In casa e bine, atmosfera placuta, ridicam centrala la 20-30 de grade”, a marturisit Stefan, razand.sursa:cancan.ro