Dum12052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden EXCLUSIV. Gabi Cristea A FUGIT ÎN GRECIA cu iubitul ei | FOTO

EXCLUSIV. Gabi Cristea A FUGIT ÎN GRECIA cu iubitul ei | FOTO

gabifireaSe iubesc de câteva luni bune, dar din cauza programului aglomerat nu au reuşit până acum să petreacă nicio vacanţă împreună, peste hotare. Week-end-ul acesta însă, Gabi Cristea şi Tavi Clonda au lăsat totul baltă, au achiziţionat în mare grabă un pachet de vacanţă de la cel mai mare touroperator din România şi au fugit în una din cele mai frumoase insule ale Greciei, Rhodos.

gabifirea2Deşi au avut la dispoziţie doar două zile şi două nopţi, cei doi s-au plimbat cât i-au ţinut picioarele şi s-au răsfăţat în restaurante cu specific grecesc, unde s-au înfruptat din bucate… afrodisiace!

Tavi şi Gabriela au mâncat  pentru prima dată peşte balon şi melci, mâncăruri considerate printre cele mai afrodisiace.

Experienţa a fost cu atât mai specială pentru cei doi, cu cât au aflat că doar bucătari care se specializează de-a lungul mai multor ani pot dobândi tehnicile de preparare  ale mâncărurilor cu peşte balon sau fugu. Astfel de delicatese intensifică circulaţia sângelui  în zona intimă, ceea ce înseamnă şi… creşterea apetitului sexual.

Gabriela Cristea şi muzicianul Tavi Clonda sunt colegi la emisiunea "Te vreau lângă mine" difuzată de postul de televiziune Kanal D. Relaţia celor doi a început nu după mult timp de la divorţul Gabrielei de fostul jucător de rugby Marcel Toader.sursa:libertatea.ro