Dum12052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden PROBLEME LA BOTEZUL FETIŢEI LUI CONNECT-R! Pepe a fost scos din biserică, pentru a-şi muta maşina

PROBLEME LA BOTEZUL FETIŢEI LUI CONNECT-R! Pepe a fost scos din biserică, pentru a-şi muta maşina

pepebotezPepe şi soţia lui Raluca au ajuns cu o mică întârziere la botezul fetiţei lui Connect-R. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, Pepe a avut de furcă cu muncitorii care lucrau pe strada respectivă.

pepebotez2A fost un moment mai puţin plăcut pentru Pepe, care a fost nevoit să iasă din lăcaşul de cult, pentru că a trebuia să mute maşina din cauza unui excavator. Muncitorii aflaţi pe strada pe care se află biserica aveau nevoie să treacă cu un excavator şi nu reuşeau din cauza maşinii parcate de Pepe. Astfel că artistul a ieşit din biserică, vizibil iritat şi şi-a mutat maşina.

pepebotez3Connect-R îşi botează astăzi fetiţa, la biseica Sf. Nicolae din Bucureşti. Cântăreţul a sosit la biserică însoţit de soţia sa, Misha, şi ţinând-o în braţe pe micuţa Maya, care a i-a înduioşat cu drăgălăşenia ei pe toţi cei prezenţi. Slujba de botez a început cu o întârziere de o jumătate de oră, pentru că naşii s-au lăsat aşteptaţi.

După slujba de la biserică, familia şi prietenii, în jur de 150 de persoane vor petrece la un centru de evenimente de lux din Bucureşti.sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: