Dum11282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden EXCLUSIV Vincenzo Castellano, primele declaraţii după proces. Ce spune despre relaţia cu Antonia

EXCLUSIV Vincenzo Castellano, primele declaraţii după proces. Ce spune despre relaţia cu Antonia

vicenzoMarţi a avut loc o nouă înfăţişare în procesul de custodie dintre Antonia şi Vincenzo Castellano. Avocații celor doi au cerut în instanță un termen pentru ca părțile să ajungă la o înțelegere pe cale amiabilă. Jedecatoarea a stabilit următorul termen pe 3 iunie.

La ieşirea din tribunal, Vincenzo a declarat că nu mai simte nimic pentru Antonia, dar că au o relaţie civilizată pentru că aşa e normal.

vicenzo1"Este mama copilului meu, dar nu mai simt nimic pentru ea. Maya e in Italia. O sa ne intelegem ca e bine pentru ea, dar fara compromisulri. Da, Mayei ii este dor de mama ei", a explicat Vincenzo, conform reporterilor CLICK!

Antonia a părăsit prima sala de judecată şi a spus că întâlnirea dintre ea şi fostul soţ a fost ok. Pe parcursul procesului, cei doi şi-au zâmbit şi au dat de înţeles, prin semne, că vor discuta la telefon.
Conform Antena Stars, şi tatăl lui Vincenzo, Ciro, a parasit sala de judecata. Intrebat daca Antonia si fiul sau s-ar impaca, a dat de inteles ca nu ii convine intrebarea.sursa:click.ro

Stiri mai vechi: