Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Adio cosite blonde! Sanziana Buruiana s-a tuns scurt! Fanii ei au fost socati de schimbarea brusca, insa au apreciat noul look!

Adio cosite blonde! Sanziana Buruiana s-a tuns scurt! Fanii ei au fost socati de schimbarea brusca, insa au apreciat noul look!

snzSanziana Buruiana si-a luat adio de la parul lung, prins in coada. Recent, blondina a luat o decizie radicala: s-a tuns scurt si si-a schimbat si coafura.

snz1Toti prietenii blondei au fost socati sa afle ca aceasta si-a luat ramas bun de la parul lung si a optat pentru o tunsoare pana la umeri, foarte filata.
snz2“Natural look”, a scris Sanziana in descrierea fotografiei pe care si-a facut-o pentru a le arata fanilor noua ei infatisare.
snz3Admiratorii au fost de parere ca blondina a facut o alegere foarte buna. “Iti sta mult mai bine asa!”, “Esti superba!”, “Sincer, iti sta bine! Ne place!”, au comentat cativa.
Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf sunt impreuna din septembrie 2013. Nunta lor ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, in vara acestui an.sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: