Sam09252021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Sa fie un cod numai de ei stiut? Fanii se intreaba daca Anda Adam si Victor Slav se impaca, dupa ce au facut ASTA in public!

Sa fie un cod numai de ei stiut? Fanii se intreaba daca Anda Adam si Victor Slav se impaca, dupa ce au facut ASTA in public!

catei1Daca pe 1 mai, Anda Adam isi distra fanii cu un “selfie” mai deosebit, iata ca la 3 zile diferenta, si Victor Slav a ales aceeasi imagine pentru a le transmite un mesaj prietenilor virtuali. Cei care ii urmaresc pe cei doi au sesizat imediat coincidenta.

catei2Pe 1 mai, blondina si-a postat pe contul de Facebook o imagine cu doi catelusi pe care peste 10.000 de fani au apreciat-o. “Ready for a Selfie?/ Gata pentru un selfie?”, si-a intrebat atunci Anda prietenii internauti, iar acestia i-au dat imediat raspunsuri pe masura.
Duminica, la trei zile diferenta, fostul iubit al cantaretei si-a distrat prietenii, culmea, tot cu aceeasi imagine. “Buna dimineata! Cine da cafeaua?”, a scris prezentatorul meteo in descrierea imaginii.
mediat, cei care stau cu ochii pe conturile celor doi au sesizat asa-zisa coincidenta... “Ciudat , si Anda Adam Official a postat aceasta poze acuma 3 zile!”, “Poza postata de ANDA ADAM!”, “Exact, poza asta a fost postata si de ANDA ADAM, recent!”, au sarit imediat utilizatorii de Facebook.
catei3"Intre mine si Victor exista o relatie de amicitie. Ne-am mai intalnit pentru ca mai aveam lucruri care ne legau. Dupa 6 ani de relatie exista situatii si conjuncturi care leaga doi oameni. Ce vreau eu sa spun e ca intre mine si Victor nu mai exista absolut nimic. Ne respectam pentru ca exista 6 ani care ne leaga", a spus Anda Adam. sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: