Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Culmea penibilului! Vezi cum s-a pozat Bianca Rus in cada si ce au spus toti cand au vazut imaginea! "Fa si tu baita goala!"

Culmea penibilului! Vezi cum s-a pozat Bianca Rus in cada si ce au spus toti cand au vazut imaginea! "Fa si tu baita goala!"

bianca-rusDupa ce a slabit, Bianca Rus nu mai conteneste cu pozele pe internet, care de care mai sexy si mai... fitoase. Cu toate acestea, bruneta nu scapa de gura criticilor! O fi ea mai slaba, dar penibilul din fotografiile ei le intrece pe toate!

Una din ultimele poze ale Biancai Rus poate castiga detasat locul I pentru cea mai penibila iposta za in care s-a putut fotografia o persoana publica din Romania. A vrut sa para altfel si chiar a reusit, insa nu in sensul laudativ al termenului.
bianca-rus1Bianca s-a “trantit” ca o sirena... “imbracata” in cada si a asteptat aprecierile fanilor. Cu toate astea, lumea nu a reusit sa sesizeze in imagine decat penibilul situatiei. Bruneta avea pe ea pana si geaca de piele neagra, noroc ca era desculta, ca sa mai poata salva putin situatia.La asa o poza, mesajele internaurilor au fost de-a dreptul usturatoare. “Vezi ca-ti uzi hainele de firma!”, “Cap ai, minte ce-ti mai trebuie... Fa si tu baita goala!”, “Sa vedem ca ai jacuzzi?”, “Pai fara apa? Sa nu racesti!”, “Ce ratata!”, au luat-o fanii la misto.

bianca-rus2I-a urat “la multi ani” fratelui sau cu sfarcurile pe afara

Zilele trecute, Bianca a mai comis-o o data. Aceasta i-a urat “la multi ani” de Sfantul Gheorghe fratelui sau cu o poza in care i se vedeau sfarcurile.
Nu, nu prin tricou! Bruneta a vrut sa fie sexy intr-un corset, insa acesta a coborat mult prea mult, lasandu-i sanii la vedere, cu tot cu aureolele mamare. sursa:cancan.ro

bianca-rus3