Dum12052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Michael Jackson s-a iubit cu o româncă!

Michael Jackson s-a iubit cu o româncă!

jaksonDetaliile picante apar într-o carte despre viața megastarului
Megastarul ar fi cucerit-o pe româncă prin bodyguarzii săi, pe care chiar el îi trimitea la vânătoare de femei. Detaliile incredibile, despre viaţa intimă a regelui pop, apar într-o carte care va fi publicată, în curând. Este scrisă chiar de două gărzi de corp care i-au fost alături lui Michael, până la moartea sa, în 2009.

E româncă, o cheamă Felicia şi a devenit faimoasă după ce a declarat public că s-a iubit cu Michael Jackson.

”Indiferent că mă crede cineva sau nu mă crede, a fost la sufletul meu! Am fost prieteni 2 ani şi 9 luni”, spunea Felicia, în urmă cu doi ani, la Acces Direct.

Dacă iniţial nu o prea credea nimeni, acum povestea Feliciei pare să prind contur. Câteva extrase dintr-o carte incendiară despre viaţa intimă a lui Michael Jakson, care va fi publicată în curând, susţin că megastarul s-a iubit cu o est-europeană, pe care chiar bodyguarzii lui au agăţat-o, pentru el!

Felicia susţine că l-a cunoscut pe Michael la Londra. Apoi românca a călătorit frecvent în America, ori de câte ori Michael o chema. În cartea care face valuri peste Ocean, deşi nu a fost încă lansată, scrie de asemenea că iubita est-europeană primea şi daruri preţioase şi locuia la un hotel de lux, unde Michael o vizita.

Volumul despre cuceririle starului pop, dar şi despre viaţa lui de familie, despre copiii şi ultimele clipe ale lui Michael Jackson a fost scris de doi dintre bodyguarzi megastarului. Cartea va apărea pe piaţă în luna iunie. Deja pe internet a fost anunţat şi preţul volumului: 16 dolari şi 45 de cenţi. sursa: a1.ro