Sam12042021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Monden Medicul Radu Zamfir a primit o noua lovitura!

Medicul Radu Zamfir a primit o noua lovitura!

drA murit!  Ce a aflat l-a pus in genunchi!
Doctorul Radu Zamfir a aflat o veste care l-a distrus si i-a umplut ochii de lacrimi. Unul dintre prietenii sai apropiati si-a pierdut viata intr-un groaznic accident de motocicleta.

dr1O secunda de neatentie a unui sofer a dus la disparitia tragica a lui Stefan Bejan, unul dintre apropiati medicului Radu Zamfir.

Pasionat de motoare si membru in clubul de motociclism din care face parte si medicul, Stefan a plecat in urma cu mult timp din Romania, dupa ce s-a inrolat in Legiunea Straina, acolo unde doar cei puternici oameni din lume reusesc sa ajunga.
dr2A luptat prin multe tari si a primit o multime de medalii care i-au atestat valoarea. Era genul de om pe care nu trebuia sa-l superi si pentru a rezista in cele mai grele conditii se antrena intens in mai multe sporturi, printre care si jiu-jitsu brazilian.
Dupa ce s-a reintors in Romania a infiintat o firma de paza si protectie, in care a investit foarte multi bani, dar si energie. Angajatii sai au dotari de ultima generatie si pot face fata oricarei situatii. Nu a apucat insa sa se bucure prea mult de visul sau.
dr4Luni, Stefan Bejan a iesit la plimbare cu motocicleta pe care o iubea atat de mult. Insotit de prietena sa, cei doi circulau regulamentar pe Soseaua Pipera-Tunari, cand un sofer neatens nu a acordat prioritate si i-a lovit din plin. Stefan a murit pe loc, in timp ce iubita sa este internata in spital. sursa: cancan.ro