Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Cinema Kimberly Garner a eclipsat-o pe Emma Watson la premiera filmului "Noah". Vezi si de ce

Kimberly Garner a eclipsat-o pe Emma Watson la premiera filmului "Noah". Vezi si de ce

kimberlySpre deosebire de Emma Watson, Kimberly Garner este o necunoscuta pe plan international. Vedeta de reality show a reusit insa performanta de "a-i lua fata" tinerei care a devenit cunoscuta in seria de filme "Harry Potter".

Asa cum bine stiti, cel mai recent rol al Emmei este acela al Ilei, in 'Noah", super productia biblica regizata de Darren Aronofsky.

In aceasta perioada, vedeta promoveaza alaturi de Anthony Hopkins, Russel Crowe, Logan Lerman, Ray Winstone si Jennifer Connelly filmul, iar cea mai recenta aparitie a sa avut loc la Londra, unde crema showbiz-ului britanic s-a prezentat la premiera si a urmarit filmul.

Cu toate ca Emma s-a prezentat impecabil, ca de fiecare data, o alta vedeta a reusit sa o eclipseze. Aceasta este nimeni alta decat Kimberly Garner, tanara aspiranta la statutul de vedeta care a devenit celebra in urma participarii la relaity show-ul "Made in Chelsea".

kimberly1

Asemenea lui Watson, blonda sexy a optat pentru o rochie alba. Ceea ce le-a diferentiat pe cele doua, pe langa atitudinile complet opuse, a fost faptul ca "necunoscuta" a ales un decolteul periculos de adanc si crapaturil indraznete, care au ajutat-o sa iasa insa mai tare in evidenta.

Kimberly a flirtat cu fotografii, s-a jucat cu tinuta si a atras toata atentia asupra ei, lasand-o pe Emma, starul filmului, pe plan secund. sursa: perfecte.ro

kimberly2

Stiri mai vechi: