Dum03072021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home Lifestyle Lifestyle News Luxury Cea mai discutata aparitie, la Saptamana modei, de la Londra. Cum arata "prima fusta interactiva"

Cea mai discutata aparitie, la Saptamana modei, de la Londra. Cum arata "prima fusta interactiva"

fustaDesignerii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu Nokia, au creat o fusta croita din telefoane Lumia, pentru a fi purtata, pe podium.

Cea mai discutata creatie vestimentara, prezentata la Saptamana modei, de la Londra, este o fusta facuta din telefoane mobile.

Duo-ul "Fyodor Golan" si-a unit fortele, si creativitatea, cu producatorul de telefoane Nokia, pentru a crea fusta folosind smartphone-uri Lumia 1520.

In locul unui material monocrom sau a unui model textil, fusta are 70 de ecrane pe care poate afisa, alternativ, imagini capturate de camera foto a telefoanelor sau fluxuri video live.

Creatorii obiectului vestimentar au implementat o aplicatie speciala, pentru a se asigura ca imaginile afisate pe ecrane sunt sincronizate cu miscarile modelelor.

fusta interactiva

Prima fusta interactiva

Aceasta este considerata a fi prima fusta interactiva. La realizarea ei, creatorii Fyodor Podgorny si Golan Frydman, impreuna cu inginerii de la Nokia, au lucrat 3 luni. sursa: stirileprotv.ro