Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Magia show-ului de la UNTOLD 2019, vezi VIDEO

untold-2019 1Ajuns la cea de-a cincea ediţie, Untold a mai bifat câteva recorduri. Cel mai important festival din România şi din sud-estul Europei a crescut de la an la an din toate punctele de vedere.

Organizatorii au cheltuit în acest an 15 milioane de euro pentru ca totul să meargă bine, cu 3 milioane mai mult decât anul trecut. Untold ar fi generat în acest an cel puţin între 45 şi 50 de milioane de euro, bani care ajung la diverse companii din oraş, de la hoteluri la restaurante şi magazine.  


 „Dacă este să luăm un număr de 90.000 de spectatori şi punem cam 500 de euro cheltuieli per total rezultă o sumă de 45 de milioane de euro care a intrat în oraş, cu tot cu chirii şi restul cheltuielilor.
Untold contribuie la bugetul local şi aşa, dar şi prin renovarea parcului după festival.
 Ce a fost în ultima seară
Si line-up-ul, chiar dacă asemănător cu cel din ediţiile anterioare, a fost împrospătat prin aducerea lui Robbie Williams. Pentru europeni, britanicul a fost scump la vedere în acest an, în afara concertului de la Cluj mai având doar alte două apariţii live

Robbie Williams s-a declarat încântat de publicul de la Cluj.    
Robbie le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră şi jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor.
Producţia a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentişti, dansatori, backing-vocals, costume şi decoraţiuni.   
Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic, a îngenunchiat pe scenă, mulţumind oamenilor prezenţi, pentru energia transmisă.


La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărţii de artist şi i-au aclamat numele minute în şir, aşa că artistul a revenit pe scenă şi a mai interpretat legendara  „My Way”, a lui Frank Sinatra.   


Untold a transmis show-urile de la Mainstage, Alchemy şi Galaxy, atât pe canalele proprii de facebook, instagram şi youtube, dar şi pe canalele partenerilor media naţionali şi internaţionali.


În România, spectacolul de la Cluj a putut fi urmărit live pe KISS FM (radio şi online), dar şi pe Pro TV PLUS.
Vineri noaptea şi duminică noaptea, Pro TV a transmis show-rile lui Armin van Buuren şi Robbie Williams.
În străinatate show-urile de la Untold au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG şi CAPITAL FM

Stiri mai vechi: