Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Misiunile pompierilor militari

Incendiu casa de locuit Floresti 02.03.2018 - 6Echipele de intervenție ale ISU Cluj au desfășurat pe timpul sfârșitului de săptămână ce a trecut 178 misiuni.
Astfel, au fost desfășurate 24 de misiuni în domeniul situațiilor de urgență, din care cinci pentru stingerea incendiilor, una pentru asistenţa persoanelor, trei misiuni pentru asigurarea măsurilor pentru evenimente publice, opt alte intervenții și șapte recunoașteri în teren.
S-a răspuns la 154 de solicitări privind acordarea asistenței medicale de urgență, dintre care 132 au fost solicitări privind afecțiunile medicale diverse, șase ca urmare a accidentelor rutiere, șapte pentru asistență persoane, cinci pentru asigurarea măsurilor specifice la evenimente publice, două în alte situații de urgență și două alerte false.
Dintre intervențiile de la acest sfârșit de săptămână, se remarcă cea pentru stingerea incendiului la o casă de locuit din comuna Florești, unde s-a intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor și a incendiului care o cuprins o anexă agricolă improvizată dintr-un container metalic în localitatea Bonțida, unde au intervenit două autospeciale. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestor evenimente.